Αρχική  /  Δελτία τύπου  /  Γνωρίστε τα ελιξίρια της νεότητας μέσα από το βιβλίο “Η Επανάσταση της Νεότητας” της Α.Μ.Παπίρη

Γνωρίστε τα ελιξίρια της νεότητας μέσα από το βιβλίο “Η Επανάσταση της Νεότητας” της Α.Μ.Παπίρη

<< πίσω

Κάθε άνθρωπος θέλει να δείχνει νέος και ωραίος για πάντα! Είναι όντως πολύ εύκολο να το πετύχετε, αρκεί να γνωρίζετε τις πραγματικές σας ανάγκες και να ανακαλύψετε πώς θα φροντίσετε τον εαυτό σας.

Το βιβλίο “Η Επανάσταση της Νεότητας” της Άννας Μαρίας Παπίρη αποτελεί έναν μοναδικό οδηγό αντιγήρανσης, απαραίτητο σε όλους, που κάνει τον χρόνο από εχθρό σύμμαχό σας. Περιέχει ένα ολιστικό πλάνο, με φροντίδες και θεραπείες που θα σας χαρίσουν ομορφιά, υγεία και μακροζωία. Οι πληροφορίες και οι συμβουλές που περιλαμβάνει δίνονται από κορυφαίους γιατρούς, φαρμακοποιούς, βιολόγους, διατροφολόγους, γυμναστές και ψυχολόγους.

Με οδηγό το βιβλίο αυτό θα μυηθείτε σε ένα επαναστατικό πρόγραμμα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της φθοράς που επιφέρει το πέρασμα του χρόνου. Με πολύ μικρές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, μπορείτε να διατηρήσετε άφθαρτη την εικόνα σας, να ελέγξετε το βάρος σας, να εντάξετε τις ευεργετικές για τον οργανισμό τροφές στη διατροφή σας, να βάλετε την τακτική άσκηση στο πρόγραμμά σας και να διασφαλίσετε την ψυχική σας ισορροπία. Γιατί οι ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή είναι αποτέλεσμα μικρών αλλαγών στην καθημερινότητά μας.

Παγώστε λοιπόν το βιολογικό σας χρόνο και δείξτε καλύτεροι από ποτέ!

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα: Η Άννα Μαρία Παπίρη εδώ και 25 χρόνια, από τη θέση της beauty editor (Prevention, Men’s Health), δίνει καθημερινά λύσεις και προτάσεις σε χιλιάδες αναγνώστες και αναγνώστριες για θέματα ευζωίας, υγείας και σωστής εμφάνισης. Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησε τη δημιουργία του βιβλίου της “Η επανάσταση της νεότητας”, για το οποίο συγκέντρωσε δεκάδες σύγχρονες έρευνες, συνεργάστηκε με ειδικούς απ’ όλους τους χώρους και κατέθεσε τις γνώσεις και την εμπειρία που είχε αποκτήσει από τη δημοσιογραφική της πορεία στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς.

Για να διαβάσετε περισσότερα για το βιβλίο και τη συγγραφέα πατήστε ΕΔΩ

To Perfectil Platinum είναι χορηγός του βιβλίου.