Αρχική  /  Δελτία τύπου  /  Nicole Scherzinger, το νέο πρόσωπο του Perfectil

Nicole Scherzinger, το νέο πρόσωπο του Perfectil

<< πίσω

Η διάσημη τραγουδίστρια, συνθέτης, χορεύτρια και ηθοποιός Nicole Scherzinger είναι το νέο πρόσωπο της κορυφαίας σειράς συμπληρωμάτων ομορφιάς Perfectil.

H Nicole, η οποία είναι fan των προϊόντων Perfectil εδώ και αρκετά χρόνια, αναφέρει: «Για μένα, το Perfectil είναι η ιδανική πολυβιταμίνη ομορφιάς. Όταν το πρόσθεσα στην καθημερινότητά μου, στην προσωπική μου φροντίδα, είδα ότι μέσα σε λίγες εβδομάδες τα νύχια μου έγιναν πιο δυνατά, ένιωσα τα μαλλιά και το δέρμα μου πιο λαμπερά και πιο υγιή από ποτέ. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!»

Η Nicole εξηγεί γιατί το Perfectil έγινε η προσωπική της επιλογή για την υποστήριξη της ομορφιάς της: «Η ομορφιά πηγάζει από την αυτοπεποίθησή μας και την εσωτερική μας λάμψη. Δέχθηκα με χαρά να γίνω η νέα πρέσβειρα των Perfectil, διότι πιστεύω στα συγκεκριμένα συμπληρώματα ομορφιάς, καθώς υποστηρίζω ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Ξεκίνησα με το Perfectil Original και συνεχίζω με τις ταμπλέτες Perfectil Platinum».

H Perfectil, η Νο 1 σειρά συμπληρωμάτων ομορφιάς για δέρμα, μαλλιά και νύχια στη Μεγάλη Βρετανία και η πρώτη επιλογή των celebrities και των ειδικών ομορφιάς, έχει καθορίσει τις εξελίξεις στο χώρο των συμπληρωμάτων ομορφιάς τα τελευταία 20 χρόνια.
Βασισμένο σε εξειδικευμένες κλινικές έρευνες από φαρμακοποιούς και διατροφολόγους, το Perfectil προσφέρει θρέψη σε βάθος, παρέχοντας στοχευμένη υποστήριξη στον οργανισμό για λαμπερό δέρμα, γερά νύχια και δυνατά μαλλιά κάθε μέρα. Η σειρά αποτελείται από τα Perfectil Original, Perfectil Plus Hair, Perfectil Plus Skin, Perfectil Plus Nails και Perfectil Platinum.

Δείτε το νέο πρόσωπο του Perfectil εδώ!