Vitabiotics

Επιστημονική υπεροχή για το μέλλον των διατροφικών σκευασμάτων
 
Πάνω από 45 χρόνια η Vitabiotics παράγει, αφοσιωμένη στην έρευνα, καινοτόμα προϊόντα για τη φροντίδα της υγείας.
 
Σήμερα, η Vitabiotics είναι η Νο 1 εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής στη Βρετανία, διαθέτοντας τα προϊόντα της σε 85 χώρες, με διεθνή έδρα στο Λονδίνο και δύο τοπικές έδρες σε ΗΠΑ (New York) και Ασία (Jakarta), διατηρώντας εκατομμύρια ευχαριστημένους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.
 
Η καινοτομία είναι το κλειδί για την επιτυχία της Vitabiotics. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία βρίσκεται συνεχώς μέσα στο πεδίο των εξελίξεων της παγκόσμιας έρευνας, ενώ παράλληλα παραμένει δέκτης μηνυμάτων των συγκεκριμένων αναγκών των καταναλωτών. Η Vitabiotics έχει μια μοναδική ικανότητα να μετατρέπει τα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα σε αποτελεσματικά προϊόντα, τα οποία είναι πλήρως συσχετισμένα με το σύγχρονο τρόπο ζωής των καταναλωτών. Σήμερα, η γκάμα της Vitabiotics περιλαμβάνει στη Βρετανική αγορά αρκετά No1 προϊόντα οδηγούς (leaders) στην κατηγορία τους (Pregnacare, Menopace, Osteocare, Perfectil, Wellman, Wellwoman).
 
Η Vitabiotics εγγυάται μέγιστη τεχνολογική επιδεξιότητα και αφοσίωση στην υπεροχή.
 
Προϊόντα που καλύπτουν πραγματικές ανάγκες
 
Κατά τη διάρκεια της πορείας της, η Vitabiotics έχει δημιουργήσει ένα μοναδικά αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων που παρακινείται από τη θεμελιώδη επιθυμία να παρέχονται φυσικές λύσεις για τη φροντίδα της υγείας, οι οποίες είναι ασφαλείς, αποτελεσματικές και σύμφωνες με τις ανάγκες των καταναλωτών. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων της εταιρίας αποτελείται από ειδικούς στη διατροφή, την κλινική ιατρική, τη βιοχημεία και τη φαρμακολογία. Αυτή η εξειδίκευση βοηθά τη Vitabiotics να δημιουργεί συνεχώς νέα πρωτοποριακά προϊόντα για διάφορους τομείς της φροντίδας της υγείας.
 
Η Vitabiotics υπήρξε η πρώτη εταιρία που εισήγαγε στην αγορά προϊόντα για συγκεκριμένες ανάγκες.
 
Έρευνα & Ανάπτυξη
Τι κάνει τη Vitabiotics επιτυχημένη;
 
Τα προϊόντα της Vitabiotics αναπτύσσονται από την επιστημονική ομάδα της εταιρίας σε συνεργασία με τα Βρετανικά Πανεπιστήμια. Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, υποστηρίζοντας τις φυσικές διαδικασίες του ίδιου του ανθρώπινου οργανισμού.
 
Τα αποδεδειγμένα κλινικά αποτελέσματα τα οποία έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή έγκυρα επιστημονικά περιοδικά και οι υψηλότερες φαρμακευτικές προδιαγραφές παραγωγής, αποτελούν εγγύηση για τα προϊόντα της Vitabiotics.
 
Τα συστατικά σε κάθε σύνθεση συνδυάζονται προσεχτικά ώστε να μεγιστοποιείται το συνδυαστικό αποτέλεσμα. Αυτή η συνεργιστική αλληλεπίδραση των βιταμινών και των μετάλλων έχει εκπληκτικά αποτελέσματα, αποφεύγοντας τις υπερβολικές περιεκτικότητες των συστατικών στη σύνθεση.
 
 • Συστατικά σε φόρμουλες προσεχτικά ισορροπημένα για παροχή δραστικότερου συνδυασμού.
 • Φόρμουλες σύγχρονες και βελτιωμένες σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες.
 • Προϊόντα που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά σύμφωνα με ανεξάρτητες κλινικές μελέτες.
 • Χωρίς τεχνητά χρώματα, γλουτένη, λίπη, άλατα, ζάχαρη και μαγιά.
 • Δεν γίνονται πειράματα σε ζώα.
.
 
Επαναπροσδιορίζοντας τα δεδομένα της ποιότητας
 
Κάθε προϊόν της Vitabiotics παράγεται σύμφωνα με τα υψηλότερα δεδομένα φαρμακευτικού ελέγχου ποιότητας, σε εγκαταστάσεις της Βρετανίας οι οποίες πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές:
 
 • Φαρμακευτικό GMP (Good Manufacturing Practice).
 • MCA (Medicines Control Agencys) έγκριση για την παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων.
 • Πιστοποιητικά ISO 29002 και ISO 9001-2000.
 
Αποδεδειγμένα αποτελέσματα
Κλινικές έρευνες & αποτελέσματα
 
Η Vitabiotics υποστηρίζει κλινικές έρευνες που γίνονται σε Βρετανικά πανεπιστήμια καλύπτοντας μια σειρά διαφορετικών θεμάτων υγείας.
 
 • The University of Oxford. Ο ρόλος των συμπληρωμάτων κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης (Menopace)
 • Glasgow Caledonian University Department of Vision Science. Η δράση των αντιοξειδωτικών συμπληρωμάτων στην ικανότητα της όρασης (Visionace)
 • The University of North LondonFertility and improved nutritional status
  Μεσολάβηση προγράμματος προ σύλληψης (Pregnacare)
 • University of Reading
  Μικροθρεπτικά συστατικά και Διαβήτης (Diabetone)
 • The LondonSchool of Hygiene and Topical Medicine
  Τα συμπληρώματα πολυβιταμινών1 μπορεί να είναι αποτελεσματικά στην επιβράδυνση της εξέλιξης των θανάτων μεταξύ ατόμων με HIV.
  1.Η έρευνα διεξήχθη με
  Immunace.

AquaMarine & Ultra Cod Liver Cardioace Feroglobin Hairfollic Immunace Jointace Menopace Neurozan Osteocare Perfectil Pregnacare Ultra Red Krill Oil Ultra L-Carnitine & ALA Ultra Vitamin D Visionace Wellman Wellwoman Wellteen Wellkid Wellbaby TEA+ Vitamin Tea