Αρχική  /  Προϊόντα  /  Vitabiotics  /  Jointace  /  JOINTACE Collagen

JOINTACE Collagen

Το συμπλήρωμα διατροφής Jointace Collagen της Vitabiotics είναι ένας μοναδικός συνδυασμός κολλαγόνου, θειικής γλυκοσαμίνης, θειικής χονδροϊτίνης, τζίντζερ και υποστηρικτικών θρεπτικών συστατικών, όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη D, ο χαλκός, ο ψευδάργυρος και το μαγγάνιο.
Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων. Ο χαλκός συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού συνδετικού ιστού κι επομένως μπορεί να είναι ωφέλιμος για τον χόνδρο, καθώς αυτός αποτελείται από συνδετικό ιστό. Η βιταμίνη D, ο ψευδάργυρος και το μαγγάνιο βοηθούν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.
Το Jointace Collagen περιέχει κολλαγόνο τύπου ΙΙ, ένα κολλαγόνο υψηλής ποιότητας που είναι υδρολυμένο για να απορροφάται καλύτερα. Σε αντίθεση με άλλες μορφές κολλαγόνου, περιέχει υψηλά επίπεδα του αμινοξέος - κλειδιού υδροξυλυσίνη. Το κολλαγόνο είναι μια δομική πρωτεΐνη που υπάρχει σε πολλούς συνδετικούς ιστούς στο σώμα, όπως στους χόνδρους, τους τένοντες και τα οστά. Η γλυκοσαμίνη περιέχεται στη μορφή της θειικής γλυκοσαμίνης και η χονδροϊτίνη σε μια υψηλής ποιότητας μορφή χαμηλού μοριακού βάρους.

Χαρακτηριστικά Σύνθεσης
- Με θειική γλυκοσαμίνη, θειική χονδροϊτίνη, εκχύλισμα ginger και κολλαγόνο τύπου ΙΙ

Δοσολογία & Οδηγίες χρήσης
Δύο ταμπλέτες ημερησίως με το κύριο γεύμα με ένα ποτήρι νερό ή κρύο ρόφημα.
Προσοχή: η θειική γλυκοσαμίνη είναι ένα αμινοσάκχαρο και γι´ αυτό το λόγο δεν πρέπει να λαμβάνεται από διαβητικούς, εκτός αν αυτό γίνεται κατόπιν ιατρικής καθοδήγησης. Η θειική γλυκοσαμίνη δεν πρέπει να λαμβάνεται από άτομα με αλλεργία στα θαλασσινά (προέλευση γλυκοσαμίνης & χονδροϊτίνης: οστρακοειδή).

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 46170/26-06-2012. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

 

Θρεπτική Αξία
Δύο ταμπλέτες παρέχουν:

 Κολλαγόνο (τύπου IΙ)  300mg
 Θειική Γλυκοσαμίνη  1000mg
 Θειική Χονδροϊτίνη  100mg 
 Βιταμίνη D (ως D3 800IU)  20μg
 Βιταμίνη E  40mg
 Βιταμίνη C  60mg
 Φυλλικό Οξύ  400μg
 Βιταμίνη B12  20μg
 Ψευδάργυρο  10mg
 Μαγγάνιο  4mg
 Χαλκό  1mg
 Σελήνιο  120μg
 Εκχύλισμα ρίζας Ginger ισοδύναμο με:  80mg

Δεν περιέχει
Συντηρητικά, γλουτένη, τεχνητά χρώματα, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά. Επίσης, δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες. Περιέχει τα παρακάτω συστατικά:

ΒΙΤΑΜΙΝΗ D ΘΕΙΙΚΗ ΓΛΥΚΟΣΑΜΙΝΗ ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ (GINGER)

Cardioace Feroglobin Hairfollic Immunace
Jointace
Menopace Neurozan Osteocare Perfectil Pregnacare Ultra 2 in 1 Cod Liver Oil Ultra Red Krill Oil Ultra L-Carnitine & ALA Ultra Vitamin D Visionace Wellman Wellwoman Wellteen Wellkid Wellbaby TEA+ Vitamin Tea