Αρχική  /  Προϊόντα  /  Vitabiotics  /  Neurozan  /  NEUROZAN

NEUROZAN

Το συμπλήρωμα διατροφής Neurozan της Vitabiotics είναι μια μοναδική σύνθεση θρεπτικών συστατικών που βασίζεται στην παγκόσμια έρευνα και στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για το ρόλο των μικροθρεπτικών συστατικών στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου. Περιέχει εξειδικευμένα συστατικά, όπως Ginkgo Biloba, 5-HTP, συνένζυμο Q10 και αμινοξέα, μαζί με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Το Neurozan περιέχει έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό βιταμινών και μετάλλων, όπως σύμπλεγμα βιταμινών Β, βιταμίνη C, Ε, σίδηρο και ψευδάργυρο. Η ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), η νιασίνη (βιταμίνη Β3) και η βιταμίνη C συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Το παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5) βοηθά στη φυσιολογική νοητική επίδοση. Ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία. Οι βιταμίνες Β6, Β12, το φυλλικό οξύ και το μαγνήσιο συμβάλλουν στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία Οι βιταμίνες C, Ε και το σελήνιο προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Παράλληλα, το Neurozan περιέχει σίδηρο που συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας και τη μείωση της κόπωσης, καθώς και σελήνιο, χαλκό και βιταμίνη D που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το Neurozan απευθύνεται σε όσους δουλεύουν σε συνθήκες έντονου στρες και χρειάζονται πνευματική διαύγεια, σε όσους δίνουν εξετάσεις και σε άτομα προχωρημένης ηλικίας που θέλουν να υποστηρίξουν τη νοητική τους επίδοση.

Δοσολογία & Οδηγίες Χρήσης
Μια ταμπλέτα την ημέρα με ή αμέσως μετά το κύριο γεύμα, μαζί με ένα γεμάτο ποτήρι νερό ή κρύο ρόφημα.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 63575/08-09-2009. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

Θρεπτική Αξία
Μια ταμπλέτα παρέχει:

Ginkgo Βiloba 120mg
5-HTP 20mg
Γλουταμίνη 10mg
L-Γλουταθειόνη 5mg
L-Αργινίνη 40mg
Συνένζυμο Q10 10mg
Φωσφατιδυλοσερίνη 10mg
Φωσφατιδυλοχολίνη 10mg
Φυσικό Μίγμα Καροτενοειδών 2mg
Βιταμίνη D (ως D3 1000IU) 25μg
Βιταμίνη E 36mg
Βιταμίνη C 80mg
Βιταμίνη B1 (Θειαμίνη) 25mg
Βιταμίνη B2 (Ριβοφλαβίνη) 3mg
Βιταμίνη Β3 32mg
Βιταμίνη B6 10mg
Φυλλικό Οξύ 400μg
Βιταμίνη B12 100μg
Παντοθενικό Οξύ 12mg
Μαγνήσιο 75mg
Σίδηρο 8mg
Ψευδάργυρο 15mg
Μαγγάνιο 2mg
Χαλκό 1mg
Σελήνιο 110μg
Χρώμιο 40μg
Ιώδιο 150μg

Δεν περιέχει
Συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά. Επίσης, δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.Περιέχει τα παρακάτω συστατικά:

L-ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΗ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ Β

AquaMarine & Ultra Cod Liver Cardioace Feroglobin Hairfollic Immunace Jointace Menopace
Neurozan
Osteocare Perfectil Pregnacare Ultra Red Krill Oil Ultra L-Carnitine & ALA Ultra Vitamin D Visionace Wellman Wellwoman Wellteen Wellkid Wellbaby TEA+ Vitamin Tea