Σεμινάρια

2012

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ VITABIOTICS

Η Douni Health Products, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Vitabiotics στην Ελλάδα, σας καλεί να γνωρίσετε τη γκάμα της Vitabiotics σε ένα σεμινάριο που διεξάγεται στους χώρους της εταιρίας της.

Η Vitabiotics είναι μια Βρετανική εταιρία που δραστηριοποιείται 40 χρόνια στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και διαθέτει μια από τις πιο πλήρεις και ταχέως αναπτυσσόμενες γκάμες προϊόντων. Η Vitabiotics υπήρξε η πρώτη εταιρία που εισήγαγε στην αγορά προϊόντα για συγκεκριμένες ανάγκες. Διατηρώντας ως κεντρικό άξονα το σχεδιασμό πολυβιταμινών και ακολουθώντας τις εξελίξεις στην παγκόσμια έρευνα, η Vitabiotics καταφέρνει να μετατρέπει τα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα σε αποτελεσματικά προϊόντα που συμβαδίζουν με τις ανάγκες και το σύγχρονο τρόπο ζωής των καταναλωτών.

Σκοπός σεμιναρίου
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γίνει μια σύντομη παρουσίαση όλων των προϊόντων της Vitabiotics, αναλυτική παρουσίαση επιλεγμένων προϊόντων και παρουσίαση των μελετών που έχουν γίνει για προϊόντα της Vitabiotics.

Η διεξαγωγή
Το σεμινάριο διαρκεί 2 ώρες και διεξάγεται Δευτέρα ή Τετάρτη στις 4μμ.
Οι ημερομηνίες καθορίζονται βάση ζήτησης και οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται τηλεφωνικώς 1-2 εβδομάδες νωρίτερα.
Το σεμινάριο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας: Παναγή Ελή 19, Αργυρούπολη

Αναλυτικό Πρόγραμμα Σεμιναρίου
Το σεμινάριο της Vitabiotics περιλαμβάνει τις ακόλουθες παρουσιάσεις:

1η Παρουσίαση
Παρουσίαση ολόκληρης της γκάμας της Vitabiotics
Γίνεται μια σύντομη περιήγηση σε όλα τα προϊόντα της Vitabiotics. Παρουσιάζεται η δράση, η σύνθεση και τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα κάθε προϊόντος.
2η Παρουσίαση
Αναλυτικές παρουσιάσεις για επιλεγμένα προϊόντα
Παρουσιάζονται αναλυτικά οι σειρές προϊόντων Perfectil, Jointace και Osteocare.
3η Παρουσίαση
Μελέτες για προϊόντα της Vitabiotics
Η Vitabiotics εξετάζει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της και διεξάγει τα τελευταία χρόνια συνεχώς μελέτες για επιλεγμένα προϊόντα της γκάμας της. Παρουσιάζονται αναλυτικά τα αποτελέσματα μελετών για τα ακόλουθα προϊόντα: Pregnacare, Pregnacare Conception, Feroglobin & Immunace.

Παροχές Σεμιναρίου
Παρουσιάσεις σε έντυπη μορφή
Οδηγός προϊόντων Vitabiotics
Μελέτες σε έντυπη μορφή

Δήλωση συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά ή να επικοινωνήσουν με την εταιρεία:
Υπεύθυνη Σεμιναρίου Vitabiotics
Ιωάννα Αντωνιάδου
Βιολόγος BSc MSc
Technical Specialist στη Douni Health Products
Τ. 210 9941451, F. 210 9952265, Ε. iantoniadou@douni.gr

 

2010 -2011

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ QUEST

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Quest πραγματοποιήθηκε από το Μάιο του 2010 μέχρι το Νοέμβριο του 2011 και αφορούσε φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου.

Σύνοψη Εκπαιδευτικού Προγράμματος Quest
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Quest απευθυνόταν σε φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων που είναι αρμόδιοι για την πώληση συμπληρωμάτων διατροφής και την καθοδήγηση των πελατών για την επιλογή κατάλληλου συμπληρώματος διατροφής.
Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος ήταν η ενημέρωση και η εκπαίδευση των συμμετεχόντων πάνω στα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στα συμπληρώματα διατροφής και στα βότανα. Ο στόχος του ήταν να μεταδώσουμε τη γνώση μας για τα θρεπτικά συστατικά και τα βότανα ώστε να ενισχυθεί ο ρόλος του φαρμακείου ως σημείου συμβουλής & πρότασης σε θέματα υγείας.
Μετά το πέρας της παρακολούθησης και εφόσον ο συμμετέχων το επιθυμούσε, υπήρχε η δυνατότητα συμπλήρωσης ενός τεστ και η λήψη πιστοποιητικού παρακολούθησης από την ίδια την Quest.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιελάμβανε 3 δίωρα σεμινάρια και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας Douni Health Products (Παναγή Ελή 19, Αργυρούπολη).

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκπαιδευτικού Προγράμματος Quest
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Quest περιελάμβανε 3 σεμινάρια:
1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
• Παρουσίαση: Quest Vitamins: Η ιστορία, η τεχνολογία παραγωγής, τα επιτεύγματα & η φιλοσοφία των προϊόντων
• Παρουσίαση: Βιταμίνες* – Μέταλλα* – Πολυβιταμίνες* – Αντιοξειδωτικά*
2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
• Παρουσίαση: Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα* - Προβιοτικά* - Πεπτικά Ένζυμα* – Αμινοξέα* - Σκόρδο Ψυχρής Ωρίμανσης* - Εξειδικευμένα Συστατικά*
3ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
• Παρουσίαση: Βότανα*
• Παρουσίαση: Συνδυαστικές Πωλήσεις: Παραδείγματα συνδυαστικών πωλήσεων προϊόντων Quest
* Αναλύονται οι ιδιότητες και οι δράσεις κάθε συστατικού. Αναφέρονται οι περιπτώσεις που προτείνονται τα αντίστοιχα συμπληρώματα. Προτείνονται δοσολογίες ανά περίσταση και αναφέρονται αλληλεπιδράσεις και αντενδείξεις με άλλα συμπληρώματα ή φάρμακα. Παρουσιάζονται τα αντίστοιχα προϊόντα από τη γκάμα της Quest.

Στην περίπτωση που είστε φαρμακοποιός ή υπάλληλος φαρμακείου και επιθυμείτε να λάβετε ένα συνοπτικό ενημερωτικό υλικό για το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος της Quest στα ακόλουθα στοιχεία:
Ιωάννα Αντωνιάδου
Βιολόγος BSc MSc, Technical Specialist στη Douni Health Products
Τ. 210 9941451, F. 210 9952265, Ε. iantoniadou@douni.gr