Χαλάρωση

Το άγχος συχνά προκαλεί σωματική ένταση με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσκολία στη χαλάρωση και τον ύπνο. Το μαγνήσιο, γνωστό και ως το μέταλλο κατά τους στρες, βοηθά στη χαλάρωση των μυών και στην ηρεμία. Το Lactium® (υδρολυμένη πρωτεΐνη γάλακτος) μπορεί επίσης να βοηθήσει στη χαλάρωση και την ηρεμία.

 CalmBiotix

Το CalmBiotix της Quest είναι ιδανικό για όσους βιώνουν έντονο άγχος ή στρες. Περιέχει Lactium, L-theanine, προβιοτικά, βιταμίνες Β1, Β2 και μαγνήσιο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, την ηρεμία και την καλή ψυχολογική λειτουργία.

 Synergistic Magnesium 150mg

Το Synergistic Magnesium της Quest παρέχει στον οργανισμό την ιδανική ποσότητα μαγνησίου για την καλή λειτουργία των μυών, τη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

 NEUBRIA DRIFT - Sleep

Το Neubria Drift είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που επιθυμούν υγιή, μη διακοπτόμενο ύπνο και περισσότερη χαλάρωση, στοιχεία που συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα του ύπνου. Περιέχει το μείγμα βοτάνων "Bliss" με εξειδικευμένα βότανα που βοηθούν στην ηρεμία, τη χαλάρωση και την καλύτερη ροή του ύπνου χωρίς ανησυχία και διακοπές.