Καθημερινό άγχος

Το καθημερινό άγχος ταλαιπωρεί πολύ τον ανθρώπινο οργανισμό. Προκαλεί κόπωση, επηρεάζει αρνητικά τη διάθεση και οδηγεί στην παραγωγή πολλών ελευθέρων ριζών (τοξικές ουσίες) στο σώμα που βλάπτουν τα κύτταρα. Η λήψη συμπλέγματος βιταμινών Β συμβάλλει στη μείωση της κούρασης, στην παροχή ενέργειας και στην καλή ψυχολογική λειτουργία, ενώ η λήψη βιταμίνης C στη μείωση των ελευθέρων ριζών και του οξειδωτικού στρες στα κύτταρα. Το Lactium® (υδρολυμένη πρωτεΐνη γάλακτος) μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διαχείριση των συμπτωμάτων του άγχους και στην ηρεμία.

 CalmBiotix

Το CalmBiotix της Quest είναι ιδανικό για όσους βιώνουν έντονο άγχος ή στρες. Περιέχει Lactium, L-theanine, φιλικά βακτήρια, βιταμίνες Β1, Β2 και μαγνήσιο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, την ηρεμία και την καλή ψυχολογική λειτουργία.

 Mega B Complex

Το Mega B Complex της Quest, με σύμπλεγμα Β και 1000mg βιταμίνη C, είναι μια ενισχυμένη σύνθεση που μπορεί να δώσει μέγιστη υποστήριξη στο νευρικό και το ανοσοποιητικό σύστημα.

 Ashwagandha 500mg Extract

Το Ashwagandha της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα ρίζας ασβαγκάντα, η οποία σύμφωνα με μελέτες βοηθά στη διαχείριση του στρες και στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας.

 Valerian 83mg Extract

Το Valerian της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα ρίζας βαλεριάνας. Αποδίδει 250μg βαλερινικών οξέων, που είναι το δραστικό συστατικό αυτού του παραδοσιακά χρησιμοποιούμενου βοτάνου.

 NEUBRIA SHINE - Mood

Το Neubria Shine (Mood) είναι ειδικά σχεδιασμένο για την διατήρηση της θετικής διάθεσης, της συναισθηματικής ισορροπίας, της καλής ψυχολογικής λειτουργίας, της σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Περιέχει το μείγμα βοτάνων "Shine Bright" με εξειδικευμένα βότανα που συμβάλλουν στη θετική διάθεση και την εξισορρόπηση του οργανισμού.