Αίμα & Σίδηρος

Το αίμα είναι το υγρό που κυκλοφορεί στο αγγειακό μας σύστημα και αποτελείται από το πλάσμα και κύτταρα (ερυθρά και λευκά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια). Οι εξετάσεις αίματος μπορούν να μας βοηθήσουν να ελέγξουμε την εξέλιξη κάποιων παθήσεων, π.χ. της σιδηροπενίας με τη μέτρηση των επιπέδων του σιδήρου και του διαβήτη με τη μέτρηση των επιπέδων της γλυκόζης. Ορισμένα συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση των παραπάνω επιπέδων και στη μείωση των συμπτωμάτων και των επιπτώσεων αυτών στο σώμα.

Σίδηρος

 Fero Q-Life

Το Fero Q-Life είναι ένας υγρός σίδηρος με βιταμίνες, μέταλλα και υπέροχη γεύση πορτοκάλι και μέλι. Προσφέρει ενέργεια, τόνωση, ευεξία και μειώνει την κόπωση. Κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες.

 Folic Acid 400μg

Το Folic Acid της Quest είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την περίοδο της εγκυμοσύνης. Περιέχει φυλλικό οξύ που υποστηρίζει μια ομαλή εγκυμοσύνη και είναι απαραίτητο για τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου.

 Synergistic Iron 15mg

Το Synergistic Iron της Quest παρέχει στον οργανισμό σίδηρο και βιταμίνες Β που συμβάλλουν στην απελευθέρωση ενέργειας στον οργανισμό. Κατάλληλο για όσους νιώθουν έντονη κόπωση, γυναίκες κατά την εμμηνόρροια, εγκύους, χορτοφάγους, vegans και σε περιόδους νηστείας.