Αίμα & Σίδηρος

Το αίμα είναι το υγρό που κυκλοφορεί στο αγγειακό μας σύστημα και αποτελείται από το πλάσμα και κύτταρα (ερυθρά και λευκά αιμοσφαίρια, αιμοπετάλια). Οι εξετάσεις αίματος μπορούν να μας βοηθήσουν να ελέγξουμε την εξέλιξη κάποιων παθήσεων, π.χ. της σιδηροπενίας με τη μέτρηση των επιπέδων του σιδήρου και του διαβήτη με τη μέτρηση των επιπέδων της γλυκόζης. Ορισμένα συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση των παραπάνω επιπέδων και στη μείωση των συμπτωμάτων και των επιπτώσεων αυτών στο σώμα.

Σίδηρος

 Folic Acid 400μg

Το Folic Acid της Quest είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την περίοδο της εγκυμοσύνης. Περιέχει φυλλικό οξύ που υποστηρίζει μια ομαλή εγκυμοσύνη και είναι απαραίτητο για τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου.

 Synergistic Iron 15mg

Το Synergistic Iron της Quest παρέχει στον οργανισμό σίδηρο και βιταμίνες Β που συμβάλλουν στην απελευθέρωση ενέργειας στον οργανισμό. Κατάλληλο για όσους νιώθουν έντονη κόπωση, γυναίκες κατά την εμμηνόρροια, εγκύους, χορτοφάγους, vegans και σε περιόδους νηστείας.

 Feroglobin Liquid

To Feroglobin Liquid, ο “υγρός σίδηρος” της Vitabiotics με γεύση πορτοκάλι και μέλι, συνδυάζει τον σίδηρο με το σύμπλεγμα βιταμινών Β. Ο σίδηρος βοηθά στην παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της ατονίας και της κόπωσης. Ιδανικό για κάθε ηλικία.

 Feroglobin Capsules

Το Feroglobin Capsules, σε κάψουλες βραδείας αποδέσμευσης, απελευθερώνει σταδιακά την κατάλληλη ποσότητα σιδήρου χωρίς να ενοχλεί το στομάχι. Με υποστηρικτικές βιταμίνες Β για ενέργεια και τόνωση.

 Feroglobin Fizz

Το Feroglobin Fizz είναι ένα αναβράζον συμπλήρωμα σιδήρου που με μία μόνο ταμπλέτα προσφέρει την ιδανική ποσότητα σιδήρου και βιταμίνη C για καλύτερη απορρόφηση. Είναι φιλικό στο στομάχι και έχει υπέροχη γεύση πορτοκάλι.

Φυσιολογικό ζάχαρο

 EquiGluco

Το EquiGluco της Quest περιέχει πράσινο καφέ, μαγνήσιο, βιταμίνες Β6, Β3 και χρώμιο που βοηθούν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.