Αντιοξειδωτική προστασία κυττάρων

Τα κύτταρά μας μπορεί να υποστούν ζημιές από τις ελεύθερες ρίζες (τοξικές ουσίες) που παράγονται στο σώμα μας από τον ήλιο, το κάπνισμα, το άγχος, τη μόλυνση αλλά και τις διεργασίες του ίδιου μας του μεταβολισμού. Ιδιαίτερα ωφέλιμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τα αντιοξειδωτικά, όπως οι βιταμίνες C και E, ο ψευδάργυρος και το σελήνιο, τα οποία εξουδετερώνουν την περίσσεια των ελευθέρων ριζών και μειώνουν το οξειδωτικό στρες στα κύτταρα.

 Vitamin C & Zinc

Το Vitamin C & Zinc της Quest είναι μια αναβράζουσα βιταμίνη C με ψευδάργυρο και υπέροχη γεύση πορτοκάλι. Ο συνδυασμός αυτός παρέχει ισχυρή προστασία και υποστήριξη στο ανοσοποιητικό σύστημα.

 Vitamin C 1000mg

Το Vitamin C 1000mg της Quest είναι μια αναβράζουσα βιταμίνη C με υπέροχη γεύση πορτοκάλι. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και είναι ιδανική για περιόδους έξαρσης ιώσεων και κρυολογημάτων.

 Cell Life

Το Cell Life της Quest είναι μια ισχυρή αντιοξειδωτική φόρμουλα που προστατεύει κάθε μας κύτταρο από τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούν η μόλυνση του περιβάλλοντος και οι γρήγοροι και πιεστικοί ρυθμοί της ζωής στην πόλη.