Κάπνισμα

Με το κάπνισμα παράγονται πολλές ελεύθερες ρίζες. Αυτές προκαλούν το λεγόμενο οξειδωτικό στρες, το οποίο βλάπτει τον οργανισμό και μπορεί να οδηγήσει μελλοντικά σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Προκειμένου να καταφέρουν οι καπνιστές να μειώσουν το οξειδωτικό στρες και τις προκαλούμενες από αυτό βλάβες, προτείνεται να λαμβάνουν καθημερινά ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, όπως μια σχετικά υψηλή δόση βιταμίνης C (1000mg) ή έναν συνδυασμό αντιοξειδωτικών συστατικών.

 Vitamin C & Zinc

Το Vitamin C & Zinc της Quest είναι μια αναβράζουσα βιταμίνη C με ψευδάργυρο και υπέροχη γεύση πορτοκάλι. Ο συνδυασμός αυτός παρέχει ισχυρή προστασία και υποστήριξη στο ανοσοποιητικό σύστημα.

 Vitamin C 1000mg

Το Vitamin C 1000mg της Quest είναι μια αναβράζουσα βιταμίνη C με υπέροχη γεύση πορτοκάλι. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και είναι ιδανική για περιόδους έξαρσης ιώσεων και κρυολογημάτων.

 Vitamin C 1000mg timed release

Το Vitamin C 1000mg της Quest παρέχει στον οργανισμό υψηλή δόση βιταμίνης C σε ταμπλέτες βραδείας αποδέσμευσης για καλύτερη απορρόφηση και σίγουρο αποτέλεσμα.

 Cell Life

Το Cell Life της Quest είναι μια ισχυρή αντιοξειδωτική φόρμουλα που προστατεύει κάθε μας κύτταρο από τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούν η μόλυνση του περιβάλλοντος και οι γρήγοροι και πιεστικοί ρυθμοί της ζωής στην πόλη.