Εγκέφαλος

Ο εγκέφαλος αποτελεί το σημαντικότερο τμήμα του νευρικού μας συστήματος και μαζί με τους νευρώνες ελέγχει και καθορίζει τις αισθήσεις, τις κινήσεις, τη μνήμη και την πνευματική μας απόδοση. Οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου και πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά. Σε περιόδους έντονου άγχους, κούρασης και πνευματικής δραστηριότητας, η λήψη ενός συμπληρώματος με βιταμίνες Β και υποστηρικτικά θρεπτικά συστατικά μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη εγκεφαλική και ψυχολογική λειτουργία.

Εγκεφαλική λειτουργία

 B Complex timed release

Το B Complex timed release της Quest έχει υψηλή περιεκτικότητα σε σύμπλεγμα βιταμινών Β και είναι ιδανικό για την υποστήριξη του νευρικού συστήματος. Σε ταμπλέτες βραδείας αποδέσμευσης για καλύτερη απορρόφηση.

Μνήμη & διαύγεια

 Ginkgo Biloba 150mg Extract

Το Ginkgo Biloba της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα τζίνγκο μπιλόμπα, βότανο που προάγει την καλή κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα, μέχρι τον εγκέφαλο και τα άνω και κάτω άκρα.

Πνευματική απόδοση

 Mega B Complex

Το Mega B Complex της Quest, με σύμπλεγμα Β και 1000mg βιταμίνη C, είναι μια ενισχυμένη σύνθεση που μπορεί να δώσει μέγιστη υποστήριξη στο νευρικό και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ψυχολογική λειτουργία

 CalmBiotix

Το CalmBiotix της Quest είναι ιδανικό για όσους βιώνουν έντονο άγχος ή στρες. Περιέχει Lactium, L-theanine, προβιοτικά, βιταμίνες Β1, Β2 και μαγνήσιο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, την ηρεμία και την καλή ψυχολογική λειτουργία.

 Stress B Complex

Το Stress B Complex της Quest είναι μια σύνθεση κατά του στρες. Περιέχει σύμπλεγμα βιταμινών Β και 500mg βιταμίνη C, ιδανικά συστατικά για περιόδους παρατεταμένου άγχους.