Εγκεφαλική λειτουργία

Ο εγκέφαλος χρειάζεται θρεπτικά συστατικά για να λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικά. Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι βιταμίνες Β που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου, τη νοητική επίδοση και την ψυχολογική ισορροπία, καθώς και ορισμένα ιχνοστοιχεία, όπως ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος, που συμβάλλουν στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία.

 B Complex timed release

Το B Complex timed release της Quest έχει υψηλή περιεκτικότητα σε σύμπλεγμα βιταμινών Β και είναι ιδανικό για την υποστήριξη του νευρικού συστήματος. Σε ταμπλέτες βραδείας αποδέσμευσης για καλύτερη απορρόφηση.

 NEUBRIA EDGE - Focus

Το Neubria Edge (Focus) είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που επιθυμούν βελτίωση της συγκέντρωσης. Συμβάλλει στην εστίαση, τη διαύγεια, την πνευματική απόδοση και τη συγκράτηση πληροφοριών. Περιέχει το μείγμα βοτάνων "Mastermind" με εξειδικευμένα βότανα που συμβάλλουν στην υγεία του εγκεφάλου και στην βελτιστοποίηση της συγκέντρωσης.

 NEUBRIA SPARK - Memory

To Νeubria Spark (Memory) είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που θέλουν να υποστηρίξουν την πνευματική τους απόδοση. Υποστηρίζει τη βελτίωση της μνήμης, της εστίασης και της προσοχής, χωρίς τη χρήση καφεΐνης. Περιέχει το μείγμα βοτάνων "Clarity" με εξειδικευμένα βότανα που συμβάλλουν στην ενίσχυση της μνήμης και την υγιή νοητική λειτουργία.