Μνήμη & διαύγεια

Πολλοί άνθρωποι έχουν αδύνατη μνήμη και μειωμένη διαύγεια λόγω ηλικίας ή αυξημένων υποχρεώσεων. Το παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5) συμβάλλει στη νοητική επίδοση και οι βιταμίνες Β στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της μνήμης και της διαύγειας. Το βότανο Ginkgo biloba χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου.

 Ginkgo Biloba 150mg Extract

Το Ginkgo Biloba της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα τζίνγκο μπιλόμπα, βότανο που προάγει την καλή κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα, μέχρι τον εγκέφαλο και τα άνω και κάτω άκρα.

 NEUBRIA EDGE - Focus

Το Neubria Edge (Focus) είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που επιθυμούν βελτίωση της συγκέντρωσης. Συμβάλλει στην εστίαση, τη διαύγεια, την πνευματική απόδοση και τη συγκράτηση πληροφοριών. Περιέχει το μείγμα βοτάνων "Mastermind" με εξειδικευμένα βότανα που συμβάλλουν στην υγεία του εγκεφάλου και στην βελτιστοποίηση της συγκέντρωσης.

 NEUBRIA SPARK - Memory

To Νeubria Spark (Memory) είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που θέλουν να υποστηρίξουν την πνευματική τους απόδοση. Υποστηρίζει τη βελτίωση της μνήμης, της εστίασης και της προσοχής, χωρίς τη χρήση καφεΐνης. Περιέχει το μείγμα βοτάνων "Clarity" με εξειδικευμένα βότανα που συμβάλλουν στην ενίσχυση της μνήμης και την υγιή νοητική λειτουργία.