Πνευματική απόδοση

Όταν απαιτείται αυξημένη πνευματική απόδοση, για παράδειγμα σε περιόδους εξετάσεων ή υψηλών απαιτήσεων στη δουλειά, η λήψη ορισμένων συστατικών μπορεί να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε. Το παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5) συμβάλλει στη νοητική επίδοση και οι βιταμίνες Β στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της συγκέντρωσης και της μνήμης.

 Mega B Complex

Το Mega B Complex της Quest, με σύμπλεγμα Β και 1000mg βιταμίνη C, είναι μια ενισχυμένη σύνθεση που μπορεί να δώσει μέγιστη υποστήριξη στο νευρικό και το ανοσοποιητικό σύστημα.

 NEUBRIA EDGE - Focus

Το Neubria Edge (Focus) είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που επιθυμούν βελτίωση της συγκέντρωσης. Συμβάλλει στην εστίαση, τη διαύγεια, την πνευματική απόδοση και τη συγκράτηση πληροφοριών. Περιέχει το μείγμα βοτάνων "Mastermind" με εξειδικευμένα βότανα που συμβάλλουν στην υγεία του εγκεφάλου και στην βελτιστοποίηση της συγκέντρωσης.

 NEUBRIA SPARK - Memory

To Νeubria Spark (Memory) είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που θέλουν να υποστηρίξουν την πνευματική τους απόδοση. Υποστηρίζει τη βελτίωση της μνήμης, της εστίασης και της προσοχής, χωρίς τη χρήση καφεΐνης. Περιέχει το μείγμα βοτάνων "Clarity" με εξειδικευμένα βότανα που συμβάλλουν στην ενίσχυση της μνήμης και την υγιή νοητική λειτουργία.