Δυσκοιλιότητα

Η δυσκοιλιότητα μπορεί να είναι περιστασιακή ή χρόνια. Συνήθως αναφερόμαστε σε πρόβλημα δυσκοιλιότητας όταν η συχνότητα των κενώσεων περιορίζεται σε λιγότερες από 3 φορές την εβδομάδα ή όταν απαιτείται να ασκηθεί σημαντική πίεση προκειμένου να γίνει η κένωση. Η λήψη προβιοτικών μπορεί να συμβάλλει στην ισορροπία της χλωρίδας του εντέρου και στην καλύτερη λειτουργία του. Οι φυτικές ίνες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη φυσιολογική διάβαση στο έντερο.

 ProBiotix Gold

Το ProBiotix Gold της Quest είναι μια ενισχυμένη σύνθεση προβιοτικών που βοηθούν στη γρήγορη αναδόμηση της εντερικής και της κολπικής χλωρίδας σε περιόδους που λαμβάνεται ισχυρή αντιβίωση ή όποτε χρειαστεί.

 Acidophilus Plus Biotix

Το Acidophilus Plus Biotix της Quest περιέχει 3 διαφορετικά προβιοτικά που συμβάλλουν στην επαναφορά της χλωρίδας του εντέρου και στην καλή του λειτουργία.

 Acidophilus Plus

Το Acidophilus Plus της Quest περιέχει 3 διαφορετικά προβιοτικά που συμβάλλουν στην επαναφορά της χλωρίδας του εντέρου και στην καλή του λειτουργία.

 Mega 8 Biotix

Το Mega 8 Biotix της Quest περιέχει 8 διαφορετικά προβιοτικά σε mega δόση για την άμεση επαναφορά της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας και είναι ιδανικό για άτομα με σοβαρά ή χρόνια προβλήματα του εντέρου, όπως χρόνια δυσκοιλιότητα.

 Lepicol

Το Lepicol είναι ένα 100% φυσικό προϊόν με φυτικές ίνες από ψύλλιο, προβιοτικά και πρεβιοτικά. Τα συστατικά του δεν απορροφώνται από τον οργανισμό αλλά φτάνουν και δρουν κατευθείαν στο έντερο, βοηθώντας στη φυσιολογική διάβαση σε αυτό.