Ευερέθιστο έντερο

Υπολογίζεται ότι 1 στους 8 Έλληνες έχει ευερέθιστο έντερο και ταλαιπωρείται από φουσκώματα, μετεωρισμό, αέρια και μερικές φορές από εναλλαγές δυσκοιλιότητας – διάρροιας. Το ευερέθιστο έντερο έχει εξάρσεις και υφέσεις και τα συμπτώματα του είναι εντονότερα σε περιόδους άγχους, κακής ψυχολογίας ή κακής διατροφής. Στα άτομα με ευερέθιστο έντερο προτείνεται η λήψη προβιοτικών και ειδικότερα του συνδυασμού L.plantarum και L.acidophilus που σύμφωνα με μελέτες έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

 ΤumBiotix Gold

Το TumBiotix Gold είναι ένας συνδυασμός 3 φιλικών βακτηρίων & Boswellia για την ομαλή λειτουργία του εντέρου. Πρόκειται για μία στοχευμένη σύνθεση φιλικών βακτηρίων και φυτικών εκχυλισμάτων που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει συμπτωματική ανακούφιση σε όσους πάσχουν από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή από φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου.

 TumBiotix

Το TumBiotix της Quest βασίζει τη δράση του στο συνδυασμό του L.plantarum με 2 ακόμη φιλικά βακτήρια που βοηθούν στη διατήρηση της χλωρίδας του εντέρου, με αποτέλεσμα να μειώνεται η πιθανότητα εμφάνισης φουσκώματος στο έντερο.