Πέψη

Η πέψη των τροφών πραγματοποιείται από τα πεπτικά ένζυμα που παράγει ο οργανισμός. Όταν ο οργανισμός δεν παράγει αρκετά πεπτικά ένζυμα, οι τροφές δεν διασπώνται αποτελεσματικά (δυσπεψία) και υπάρχει αίσθημα βάρους στο στομάχι μετά την κατανάλωση φαγητού. Στις περιπτώσεις αυτές προτείνεται η λήψη ενός συμπληρώματος διατροφής με πεπτικά ένζυμα.

 Enzyme Biotix

Το Enzyme Biotix της Quest είναι ένας μοναδικός συνδυασμός πεπτικών ενζύμων και προβιοτικών. Τα πεπτικά ένζυμα βοηθούν στην πέψη των τροφών.

 ΤumBiotix Gold

Το TumBiotix Gold είναι ένας ενισχυμένος συνδυασμός 3 προβιοτικών & Boswellia για την ομαλή λειτουργία του εντέρου. Πρόκειται για μία στοχευμένη σύνθεση προβιοτικών και φυτικών εκχυλισμάτων που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει συμπτωματική ανακούφιση σε όσους πάσχουν από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή από φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου.

 Enzyme Digest

Το Enzyme Digest της Quest περιέχει 4 πεπτικά ένζυμα, την παπαΐνη, τη βρωμελαΐνη, τη λιπάση και την αμυλάση. Τα πεπτικά ένζυμα βοηθούν στην πέψη των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπών.