Αρτηρίες

Οι αρτηρίες είναι τα αιμοφόρα αγγεία που μεταφέρουν αίμα με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες από την καρδιά προς το υπόλοιπο σώμα. Η απόθεση λιπιδίων στο εσωτερικό των αρτηριών μπορεί να οδηγήσει στη στένωση ή ακόμα και στο φράξιμό τους και να εμποδίζει την ομαλή ροή του αίματος. Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων και η βιταμίνη Ε αποτρέπει την οξείδωση των λιπιδίων.

 Bio C Complex

Το Bio C Complex της Quest είναι μια μοναδική σύνθεση με βιταμίνη C και βιοφλαβονοειδή που συμβάλλει στην διατήρηση της καλής λειτουργίας των αιμοφόρων αγγείων και του ανοσοποιητικού.

 Vitamin E 400i.u.

Το Vitamin E 400i.u. της Quest περιέχει φυσική βιταμίνη Ε στην ιδανική ποσότητα για την αντιοξειδωτική προστασία του οργανισμού.

 Kyolic Garlic 600

Το Kyolic Garlic 600 της Quest περιέχει εκχύλισμα σκόρδου ψυχρής ωρίμανσης, το οποίο υποστηρίζει την καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού και του ανοσοποιητικού συστήματος.

 Dr Tolonen's E-EPA

Το E-EPA του Dr Tolonen αποτελεί μια εξαιρετικά πλούσια πηγή του ωμέγα-3 λιπαρού οξέος EPA. Κάθε κάψουλα παρέχει 500mg καθαρού EPA σε μορφή αιθυλεστέρα.