Χοληστερίνη & τριγλυκερίδια

Η αυξημένη χοληστερίνη και τα αυξημένα τριγλυκερίδια αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. Στην περίπτωση που έχουμε αυξημένη κακή χοληστερίνη (LDL), αυτή μπορεί να συσσωρευτεί στις αρτηρίες και να δημιουργήσει αθηρωματική πλάκα. Τα αυξημένα τριγλυκερίδια αυξάνουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου, αγγειοπαθειών και εγκεφαλικού. Ορισμένα συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων. Οι φυτικές στερόλες συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης στο αίμα. Τα ωμέγα 3 συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τριγλυκεριδίων στο αίμα. Στα άτομα που παίρνουν στατίνες (φάρμακα για τη χοληστερίνη), προτείνεται η συμπληρωματική λήψη συνενζύμου Q10.

 Cholesterol Biotix

Το Cholesterol Biotix της Quest περιέχει προβιοτικά, red yeast rice, Q10 και φυτικές στερόλες που συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης στο αίμα. Ιδανικό για όσους θέλουν να μειώσουν της χοληστερίνη τους.

 Ubiquinol Qu10

Το Ubiquinol Qu10 της Quest περιέχει ουμπικινόλη, που είναι μια μορφή Q10 υψηλής απορρόφησης, μαζί με βιταμίνη Β6 που συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης.

 Omega 3 1000mg

Το Omega 3 1000mg της Quest περιέχει ιχθυέλαιο πλούσιο στα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα EPA και DHA, τα οποία υποστηρίζουν την καλή λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης.

 AquaMarine

Το AquaMarine είναι ένα υψηλής καθαρότητας μουρουνέλαιο, εμπλουτισμένο με ωμέγα-3 ιχθυέλαιο. Έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα στα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα EPA και DHA που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου. Σε υγρή μορφή, με υπέροχη γεύση πορτοκάλι και λεμόνι.

 Ultra 2 in 1 Cod Liver Oil

Το Ultra 2 in 1 Cod Liver Oil περιέχει υψηλής καθαρότητας μουρουνέλαιο και ιχθυέλαιο, που είναι πλούσιες πηγές των ωμέγα 3 λιπαρών οξέων EPA και DHA. Τα EPA και DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου.

 E-EPA

Το E-EPA του Dr Tolonen αποτελεί μια εξαιρετικά πλούσια πηγή του ωμέγα-3 λιπαρού οξέος EPA. Κάθε κάψουλα παρέχει 500mg καθαρού EPA σε μορφή αιθυλεστέρα.