Χοληστερίνη & τριγλυκερίδια

Η αυξημένη χοληστερίνη και τα αυξημένα τριγλυκερίδια αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. Στην περίπτωση που έχουμε αυξημένη κακή χοληστερίνη (LDL), αυτή μπορεί να συσσωρευτεί στις αρτηρίες και να δημιουργήσει αθηρωματική πλάκα. Τα αυξημένα τριγλυκερίδια αυξάνουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου, αγγειοπαθειών και εγκεφαλικού. Ορισμένα συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων. Οι φυτικές στερόλες συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης στο αίμα. Τα ωμέγα 3 συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τριγλυκεριδίων στο αίμα. Στα άτομα που παίρνουν στατίνες (φάρμακα για τη χοληστερίνη), προτείνεται η συμπληρωματική λήψη συνενζύμου Q10.

 Cholesterol Biotix

Το Cholesterol Biotix της Quest περιέχει φυτικές στερόλες που συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης στο αίμα, red yeast rice, Q10 και φιλικά βακτήρια. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να μειώσουν τη χοληστερίνης τους.

 Q10 & Vitamins

Το Q10 & Vitamins της Quest είναι μια αναβράζουσα σύνθεση με συνένζυμο Q10 και βιταμίνες B, C, Ε και υπέροχη γεύση πορτοκάλι. Είναι ιδανικό για την παραγωγή ενέργειας και τη μείωση της κόπωσης.

 Ubiquinol Qu10

Το Ubiquinol Qu10 της Quest περιέχει ουμπικινόλη, που είναι μια μορφή Q10 υψηλής απορρόφησης, μαζί με βιταμίνη Β6 που συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης.

 Coenzyme Q10 30mg

Το Coenzyme Q10 30mg της Quest προσφέρει συνένζυμο Q10 σε μια δόση κατάλληλη για όλους.

 Ubiquinol Qu10

Το Ubiquinol Qu10 της Quest περιέχει ουμπικινόλη, που είναι μια μορφή Q10 υψηλής απορρόφησης, μαζί με βιταμίνη Β6 που συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης.

 Omega 3 1000mg

Το Omega 3 1000mg της Quest περιέχει ιχθυέλαιο πλούσιο στα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα EPA και DHA, τα οποία υποστηρίζουν την καλή λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης.

 Dr Tolonen's E-EPA

Το E-EPA του Dr Tolonen αποτελεί μια εξαιρετικά πλούσια πηγή του ωμέγα-3 λιπαρού οξέος EPA. Κάθε κάψουλα παρέχει 500mg καθαρού EPA σε μορφή αιθυλεστέρα.