Μάτια

Τα μάτια μας καταπονούνται σε καθημερινή βάση από την υπέρμετρη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και του κινητού μας, από τον ήλιο, τη μόλυνση του περιβάλλοντος, τον μη επαρκή ύπνο και άλλους παράγοντες που τα κουράζουν και τα φθείρουν. Ορισμένα θρεπτικά συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία τους και στην καθυστέρηση της φθοράς τους.

Υγεία & προστασία ματιών

 Cell Life

Το Cell Life της Quest είναι μια ισχυρή αντιοξειδωτική φόρμουλα που προστατεύει κάθε μας κύτταρο από τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούν η μόλυνση του περιβάλλοντος και οι γρήγοροι και πιεστικοί ρυθμοί της ζωής στην πόλη.

 Omega 3 1000mg

Το Omega 3 1000mg της Quest περιέχει ιχθυέλαιο πλούσιο στα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα EPA και DHA, τα οποία υποστηρίζουν την καλή λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης.

 NEUBRIA EDGE - Focus

Το Neubria Edge είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που επιθυμούν βελτίωση της συγκέντρωσης. Συμβάλλει στην εστίαση, τη διαύγεια, την πνευματική απόδοση και τη συγκράτηση πληροφοριών. Περιέχει το μείγμα βοτάνων "Mastermind" με εξειδικευμένα βότανα που συμβάλλουν στην υγεία του εγκεφάλου και στην βελτιστοποίηση της συγκέντρωσης.