Μάτια

Τα μάτια μας καταπονούνται σε καθημερινή βάση από την υπέρμετρη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και του κινητού μας, από τον ήλιο, τη μόλυνση του περιβάλλοντος, τον μη επαρκή ύπνο και άλλους παράγοντες που τα κουράζουν και τα φθείρουν. Ορισμένα θρεπτικά συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία τους και στην καθυστέρηση της φθοράς τους.

Υγεία & προστασία ματιών

 Cell Life

Το Cell Life της Quest είναι μια ισχυρή αντιοξειδωτική φόρμουλα που προστατεύει κάθε μας κύτταρο από τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούν η μόλυνση του περιβάλλοντος και οι γρήγοροι και πιεστικοί ρυθμοί της ζωής στην πόλη.

 Omega 3 1000mg

Το Omega 3 1000mg της Quest περιέχει ιχθυέλαιο πλούσιο στα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα EPA και DHA, τα οποία υποστηρίζουν την καλή λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης.

 Visionace Original

Το Visionace Original είναι ένας μοναδικός συνδυασμός λουτεΐνης, καροτενοειδών, βιταμινών και μετάλλων, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Α και του ψευδαργύρου που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.

 Visionace Plus

Το Visionace Plus περιλαμβάνει τις ταμπλέτες Visionace Original και κάψουλες με έξτρα λουτεΐνη και ωμέγα-3 για ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη. Περιέχει βιταμίνη Α, ψευδάργυρο και DHA που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.