Αντιγήρανση

Η γήρανση του δέρματος εξαρτάται τόσο από γενετικούς όσο και από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα, η μόλυνση κ.α., που προκαλούν το λεγόμενο οξειδωτικό στρες. Η βιταμίνη E και το σελήνιο μειώνουν το οξειδωτικό στρες και τις φθορές που αυτό προκαλεί στο δέρμα. Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου του δέρματος.

 Vitamin C 1000mg timed release

Το Vitamin C 1000mg της Quest παρέχει στον οργανισμό υψηλή δόση βιταμίνης C σε ταμπλέτες βραδείας αποδέσμευσης για καλύτερη απορρόφηση και σίγουρο αποτέλεσμα.

 Vitamin E 400i.u.

Το Vitamin E 400i.u. της Quest περιέχει φυσική βιταμίνη Ε στην ιδανική ποσότητα για την αντιοξειδωτική προστασία του οργανισμού.

 Cell Life

Το Cell Life της Quest είναι μια ισχυρή αντιοξειδωτική φόρμουλα που προστατεύει κάθε μας κύτταρο από τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούν η μόλυνση του περιβάλλοντος και οι γρήγοροι και πιεστικοί ρυθμοί της ζωής στην πόλη.

 Perfectil Platinum

Το Perfectil Platinum είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα ομορφιάς που δρα ενάντια στον χρόνο. Συνδυάζει εξειδικευμένα βιο-δραστικά συστατικά, όπως το κολλαγόνο και τα φυτικά εκχυλίσματα, με μέταλλα και βιταμίνες όπως η βιοτίνη και η βιταμίνη Ε.