Δέρμα

Το δέρμα μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εικόνας μας και το να είναι υγιές και όμορφο είναι καθημερινό αίτημα. Το δέρμα χρειάζεται νερό και θρεπτικά συστατικά για να είναι σε καλή κατάσταση και βέβαια προστασία από διάφορους παράγοντες που του προκαλούν βλάβες, όπως ο ήλιος, ο καπνός του τσιγάρου, η μόλυνση κ.α. Οι βιταμίνες C, Β3, Β2, η βιοτίνη και ορισμένα μέταλλα, όπως ο ψευδάργυρος, συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής κατάστασης του δέρματος. Η βιταμίνη Ε βοηθά στην προστασία των κυττάρων του δέρματος από το οξειδωτικό στρες.

 Vitamin C & Zinc

Το Vitamin C & Zinc της Quest είναι μια αναβράζουσα βιταμίνη C με ψευδάργυρο και υπέροχη γεύση πορτοκάλι. Ο συνδυασμός αυτός παρέχει ισχυρή προστασία και υποστήριξη στο ανοσοποιητικό σύστημα.

 Vitamin E 400i.u.

Το Vitamin E 400i.u. της Quest περιέχει φυσική βιταμίνη Ε στην ιδανική ποσότητα για την αντιοξειδωτική προστασία του οργανισμού.

 Beta Carotene 15mg

Το Beta Carotene της Quest περιέχει βήτα καροτένιο, μια προβιταμίνη Α που συμβάλει στη διατήρηση της καλής κατάστασης του δέρματος, της όρασης και του ανοσοποιητικού συστήματος.

 Synergistic Zinc 15mg

Το Synergistic Zinc της Quest περιέχει ψευδάργυρο, ένα πολύ σημαντικό ιχνοστοιχείο που είναι απαραίτητο για να συντελεστούν πολλές και σημαντικές λειτουργίες στον οργανισμό, όπως η καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

 Evening Primrose 1000mg

Το Evening Primrose 1000mg της Quest περιέχει έλαιο νυχτολούλουδου, πλούσιο στο ωμέγα 6 λιπαρό οξύ GLA.

 Ιπποφαές 500mg

Το Ιπποφαές 500mg της Quest προσφέρει στον οργανισμό έναν πλούσιο συνδυασμό θρεπτικών συστατικών, όπως ωμέγα 3, 6, 7 και 9 , ιχνοστοιχεία και βιταμίνες που συμβάλλουν στην υγεία του δέρματος, της καρδιάς και του ανοσοποιητικού.