Κατάγματα

Τα κατάγματα είναι συχνά σε άτομα μεγάλης ηλικίας με οστεοπόρωση και μπορεί να επηρεάσουν πάρα πολύ την ποιότητα ζωής. Σύμφωνα με μελέτες, η έλλειψη βιταμίνης D αυξάνει τον κίνδυνο καταγμάτων σε μεγαλύτερη ηλικία. Δεδομένου ότι οι ηλικιωμένοι συχνά έχουν χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D, τους προτείνεται να εξετάσουν τα επίπεδα της D στο αίμα τους και αν χρειάζεται να λάβουν ένα συμπλήρωμα βιταμίνης D.

 Forte D 4000

Το Forte D 4000 της Quest, με 4000i.u. (100μg) βιταμίνη D, συμβάλλει στην απορρόφηση του ασβεστίου, στην καλή κατάσταση των οστών και των δοντιών και στην καλή λειτουργία των μυών και του ανοσοποιητικού συστήματος.

 Vitamin D3 & K2

To Vitamin D3 & K2 της Quest παρέχει 2500i.u. βιταμίνης D στην ιδανική μορφή της χοληκαλσιφερόλης σε συνδυασμό με 100μg βιταμίνη Κ, για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος, των οστών, των δοντιών και των μυών.

 Synergistic Calcium 1000mg

Το Synergistic Calcium της Quest παρέχει στον οργανισμό ασβέστιο και βιταμίνη D, τα δύο πιο σημαντικά συστατικά για τη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών. Ιδανικό για άτομα που δε λαμβάνουν αρκετό ασβέστιο από τη διατροφή τους.