Οστική πυκνότητα

Η οστική πυκνότητα ή οστική μάζα είναι η περιεκτικότητα των οστών μας σε ασβέστιο και άλλα μέταλλα. Όσο υψηλότερη είναι, τόσο δυνατότερα και ανθεκτικότερα είναι τα οστά μας. Για τη διατήρηση της οστικής μάζας είναι απαραίτητη η καθημερινή λήψη ασβεστίου και βιταμίνης D μέσω της διατροφής ή μέσω συμπληρώματος όποτε απαιτείται. Τα άτομα με οστεοπενία ή οστεοπόρωση είναι απαραίτητο να παίρνουν ένα συμπλήρωμα ασβεστίου και βιταμίνης D επειδή είναι σχεδόν αδύνατο να λάβουν όλη την ποσότητα που χρειάζονται μόνο μέσω της διατροφής. Οι γυναίκες στην εμμηνόπαυση και οι γυναίκες που θηλάζουν έχουν επίσης αυξημένες ανάγκες σε ασβέστιο και συνήθως προτείνεται να λαμβάνουν ένα συμπλήρωμα ασβεστίου.

 Forte D 4000

Το Forte D 4000 της Quest, με 4000i.u. (100μg) βιταμίνη D, συμβάλλει στην απορρόφηση του ασβεστίου, στην καλή κατάσταση των οστών και των δοντιών και στην καλή λειτουργία των μυών και του ανοσοποιητικού συστήματος.

 Vitamin D3 & K2

To Vitamin D3 & K2 της Quest παρέχει 2500i.u. βιταμίνης D στην ιδανική μορφή της χοληκαλσιφερόλης σε συνδυασμό με 100μg βιταμίνη Κ, για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος, των οστών, των δοντιών και των μυών.

 Vitamin D3 2500

Το Vitamin D3 2500i.u. της Quest παρέχει 2500i.u. βιταμίνη D στην ιδανική μορφή της χοληκαλσιφερόλης για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος, των οστών, των δοντιών και των μυών.

 Synergistic Calcium 1000mg

Το Synergistic Calcium της Quest παρέχει στον οργανισμό ασβέστιο και βιταμίνη D, τα δύο πιο σημαντικά συστατικά για τη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών. Ιδανικό για άτομα που δε λαμβάνουν αρκετό ασβέστιο από τη διατροφή τους.