Σωστή ανάπτυξη σκελετού

Για τη σωστή ανάπτυξη του σκελετού είναι απαραίτητη η λήψη βιταμίνης D και ασβεστίου. Αν τα συστατικά αυτά δεν ληφθούν σε ικανοποιητικές ποσότητες κατά την βρεφική και παιδική ηλικία, τα οστά μπορεί να μην σχηματιστούν σωστά και να οδηγήσουν σε ραχίτιδα στην παιδική ηλικία και οστεομαλακία στην ενήλικη ζωή. Στα βρέφη και τα παιδιά που δεν λαμβάνουν ικανοποιητικές ποσότητες ασβεστίου και βιταμίνης D μέσω του θηλασμού ή της διατροφής, προτείνεται η λήψη τους με συμπλήρωμα.

 Bright Start

Το Bright Start της Quest είναι μια άριστη πηγή βιταμίνης D και ωμέγα 3 DHA σε σταγόνες, ειδικά για βρέφη και παιδιά έως 5 ετών. Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών και των δοντιών και το DHA για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου και των ματιών.

 Osteocare Liquid

Το Osteocare Liquid προσφέρει ασβέστιο, βιταμίνη D και υποστηρικτικά μέταλλα για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Σε υγρή μορφή, κατάλληλη και εύκολη στη λήψη από άτομα όλων των ηλικιών, ακόμα και παιδιά.

 Wellbaby Vit D Drops

Το Wellbaby Vit D Drops είναι ένα συμπλήρωμα βιταμίνης D ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη και μωρά. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική αύξηση και ανάπτυξη των οστών των παιδιών και στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.