Η διαδρομή μας

1977 - Έτος ιδρύσεως της εταιρίας από την Δέσποινα Ντούνη. Η εταιρία δραστηριοποιείται αρχικά στην εισαγωγή βασιλικού πολτού και καλλυντικών από την Κίνα.

1985Η εταιρία δίνει έμφαση στην εισαγωγή και διανομή συμπληρωμάτων διατροφής. Ξεκινά τη συνεργασία της με την Quest Vitamins, μία από τις εταιρίες - οδηγούς στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής.

1990Διευρύνει την γκάμα της εισάγοντας τα προϊόντα της Vitabiotics, της πρώτης ευρωπαϊκής εταιρείας που δημιούργησε εξειδικευμένες συνθέσεις για συγκεκριμένες ανάγκες υγείας.

1991Αναπτύσσει σταδιακά το Τμήμα Πωλήσεων και χτίζει ισχυρότερους δεσμούς με τους φαρμακοποιούς.

1995Δημιουργεί το Τμήμα Ιατρικής Ενημέρωσης με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο αναλαμβάνει την ενημέρωση ιατρών, διαιτολόγων και διατροφολόγων για τα προϊόντα της εταιρίας. Το Pregnacare της Vitabiotics γίνεται σταδιακά το Νο1 συμπλήρωμα διατροφής για την εγκυμοσύνη στην Ελλάδα.

2000 - Αναγνωρίζει την τεράστια σημασία των προβιοτικών στην καλή λειτουργία του οργανισμού και εισάγει το Lepicol, μια μοναδική σύνθεση με ψύλλιο και προβιοτικά.

2004Δημιουργεί το Τμήμα Marketing, το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση και την εδραίωση της εταιρείας στην αγορά. Μερικά χρόνια αργότερα, το 2007 και το 2013, θα βραβευτεί από την Vitabiotics ως ο καλύτερος αντιπρόσωπος για το Marketing & Promotion των προϊόντων της.

2008Δημιουργεί το Τεχνικό Τμήμα, το οποίο ασχολείται με την επιστημονική τεκμηρίωση των προϊόντων, τη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους φαρμακοποιούς και τους βοηθούς φαρμακείων, καθώς και με τη δημιουργία εμπεριστατωμένων εντύπων για επαγγελματίες υγείας και καταναλωτές.

2013Σε συνεργασία με την Quest Vitamins αναπτύσσει τα Biotix, μια ολοκληρωμένη σειρά προβιοτικών συμπληρωμάτων με εξειδικευμένη δράση.

2015Δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην εκπαίδευση και τη σωστή ενημέρωση. Διεξάγει εκπαιδευτικά σεμινάρια για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων, συμμετέχει σε επιστημονικά συνέδρια για ιατρούς και ενημερώνει τους καταναλωτές μέσω εντύπων, άρθρων στο διαδίκτυο και παρουσίας σε events.

2019 - Αναπτύσσει και σχεδιάζει σε συνεργασία με την Quest Vitamins το CalmBiotix, ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής με μοναδική σύνθεση.