Ποιοι είμαστε

Είμαστε μία ελληνική εταιρία που εξειδικεύεται στη διακίνηση φυσικών προϊόντων για τη φροντίδα της υγείας για περισσότερα από 40 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, υπηρετούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τον σκοπό μας, για προσφορά φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας, έχοντας στο κέντρο τον άνθρωπο και την υγεία του.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Το όραμά μας είναι να βοηθάμε τους ανθρώπους να βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους μέσω των μοναδικών οφελών που η φύση μπορεί να προσφέρει στην υγεία τους.

Η αποστολή μας είναι να διανέμουμε υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα για τη φροντίδα της υγείας, που προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις σε φαρμακοποιούς, γιατρούς και καταναλωτές.

Η ΔΙΑΝΟΜΗ & ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Συνεργαζόμαστε απευθείας με φαρμακεία, καταστήματα και φαρμακαποθήκες σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας και τηρώντας τις αρχές μας για ακεραιότητα, αξιοπιστία και αίσθημα ευθύνης σε κάθε μας ενέργεια, δραστηριότητα και δράση. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας και τους καταναλωτές ολοκληρωμένες υπηρεσίες και όχι απλά ένα προϊόν. Στο πλαίσιο αυτό, δεσμευόμαστε να διατηρούμε συνεχή επαφή, να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και να τους προμηθεύουμε με καινοτόμα, αποτελεσματικά, αξιόπιστα και προσιτά προϊόντα που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους. Επιπλέον, μεριμνούμε ώστε να βελτιώνουμε τις πολιτικές μας, τις διαδικασίες μας και τον τρόπο εκπαίδευσης των εργαζομένων μας, διασφαλίζοντας ότι εφαρμόζουμε την βέλτιστη πρακτική για να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Με γνώμονα τα παραπάνω, επιλέγουμε προμηθευτές που έχουν εξειδίκευση στην παραγωγή φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και εγγυώνται για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων τους. Αντιπροσωπεύουμε τις παρακάτω αναγνωρισμένες εταιρίες στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής:

  • Quest Vitamins - κορυφαία βιομηχανία παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής, αφοσιωμένη στην ποιότητα, την καινοτομία, την τεχνολογία παραγωγής και την επιστημονική έρευνα.
  • Neubria – εταιρία που εξειδικεύεται στα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής, τα οποία εστιάζουν στη λειτουργία του εγκεφάλου, την υγεία και την ευεξία του οργανισμού. 
  • Rio Trading – εταιρία που ειδικεύεται στα προϊόντα με βότανα του Αμαζονίου και υπερτροφές.
  • Protexin (προϊόν Lepicol) – εξειδικευμένη σύνθεση φυτικών ινών, προβιοτικών και πρεβιοτικών.
  • Midsona (προϊόν Dr Tolonen’s E-EPA) – εξειδικευμένο ιχθυέλαιο.