Φυτοθρεπτικά

Τυποποιημένα βότανα

Η σειρά Φυτοθρεπτικά & Βότανα της Quest περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα φυτικών σκευασμάτων με τυποποιημένα εκχυλίσματα βοτάνων, που είναι γνωστά για την παραδοσιακή τους χρήση. Η Quest τυποποιεί όλα τα εκχυλίσματα των βοτάνων της προκειμένου να εξασφαλίσει ότι αυτά είναι εξίσου περιεκτικά, αποτελεσματικά και ασφαλή, ανεξαρτήτως παρτίδας. Στην ετικέτα κάθε προϊόντος αναγράφεται λεπτομερώς η ποσότητα του βοτάνου που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή του εκχυλίσματος, η ποσότητα του εκχυλίσματος που περιέχεται σε κάθε ταμπλέτα και η ποσότητα της δραστικής ουσίας που αποδεσμεύεται στον οργανισμό από κάθε ταμπλέτα.

 Ashwagandha 500mg Extract

Το Ashwagandha της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα ρίζας ασβαγκάντα, η οποία σύμφωνα με μελέτες βοηθά στη διαχείριση του στρες και στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας.

 Agnus Castus 71mg Extract

Το Agnus Castus της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα λυγαριάς. Αποδίδει 0,3μg καμφερόλης, που είναι δραστικό συστατικό αυτού του παραδοσιακά χρησιμοποιούμενου βοτάνου.

 Ginkgo Biloba 150mg Extract

Το Ginkgo Biloba της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα τζίνγκο μπιλόμπα, βότανο που προάγει την καλή κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα, μέχρι τον εγκέφαλο και τα άνω και κάτω άκρα.

 Milk Thistle 150mg Extract

Το Milk Thistle της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου, το οποίο χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την καλή λειτουργία του συκωτιού.

 Rhodiola 250mg Extract

Το Rhodiola της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα ροντιόλας, βότανο που σύμφωνα με μελέτες έχει προσαρμοσιογόνο δράση.

 Saw Palmetto 36mg Extract

Το Saw Palmetto της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα σο παλμέτο, ένας μικρός φοίνικας που προέρχεται από τις Δυτικές Ινδίες και τις ακτές του Ατλαντικού της Αμερικής.

 Valerian 83mg Extract

Το Valerian της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα ρίζας βαλεριάνας. Αποδίδει 250μg βαλερινικών οξέων, που είναι το δραστικό συστατικό αυτού του παραδοσιακά χρησιμοποιούμενου βοτάνου.

 CurquMax

Το CurquMax της Quest είναι ένας μοναδικός συνδυασμός κουρκουμίνης από εκχύλισμα Turmeric και DL-φαινυλαλανίνης.

 Flavanon 4

Το Flavanon-4 της Quest είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις γυναίκες. Αποτελεί 100% φυσική πρόταση και προσφέρει ισοφλαβόνες σε καλή περιεκτικότητα.