Ashwagandha 500mg Extract

Ashwagandha 500mg Extract

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το συμπλήρωμα διατροφής Ashwagandha της Quest περιέχει εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού ασβαγκάντα (Withania somnifera), το οποίο χρησιμοποιείται από την παραδοσιακή ινδική ιατρική (Αγιουρβέδα) για τις ιδιότητές του ως προσαρμογόνο, το οποίο ρυθμίζει το στρες του οργανισμού και βοηθάει όταν υπάρχουν προβλήματα άγχους και έντονης κόπωσης.

Η Ashwagandha, γνωστή και ως ινδικό τζίνσενγκ, είναι ένα βότανο με αποδεδειγμένη παραδοσιακή χρήση. Μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να επιδράσει θετικά στο νευρικό σύστημα, βοηθώντας τον οργανισμό να προσαρμόζεται σε καταστάσεις έντονου στρες, ανησυχίας και έντονης κόπωσης. Προτείνεται για τη διαχείριση του έντονου στρες και τη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας.

Το Ashwagandha της Quest περιέχει ανά κάψουλα 500mg τυποποιημένου εκχυλίσματος ρίζας ασβαγκάντα που αποδίδει 17,5mg withanolides, που είναι δραστικό συστατικό αυτού του παραδοσιακά χρησιμοποιούμενου βοτάνου.

Τα τυποποιημένα εκχυλίσματα αποδίδουν μια συγκεκριμένη ποσότητα δραστικών συστατικών, η οποία είναι η ίδια ανεξαρτήτως της παρτίδας του προϊόντος και είναι ασφαλής και αποτελεσματική σύμφωνα με μελέτες.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τυποποιημένο εκχύλισμα με σταθερή περιεκτικότητα και αποτελεσματικότητα.

Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.

Το Ashwagandha της Quest είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γν. ΕΟΦ: 101806/27-09-2023.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μια έως δύο κάψουλες την ημέρα με το φαγητό μαζί με νερό.

Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, σε θερμοκρασία μικρότερη των 25οC. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Η Ashwagandha, όπως όλα τα βότανα, δεν προτείνεται σε εγκύους, γυναίκες που θηλάζουν και παιδιά.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

Μια κάψουλα παρέχει:

Εκχύλισμα Ρίζας Ashwagandha
Αποδίδει:
withanolides
500mg

17,5mg

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ashwagandha extract, Capsule shell (hydroxypropylmethylcellulose), Bulking agent (microcrystalline cellulose), Magnesium stearate, Anti-caking agent (precipitated silicon dioxide).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Το Ashwagandha δεν περιέχει συστατικά που προκαλούν αλλεργίες.

Βρείτε το προϊόν που σας ταιριάζει

ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΑΝΑ ΑΝΑΓΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΓΚΗ