Ωμέγα Λιπαρά Οξέα

Ωμέγα 3, 6, 7 και 9

Η σειρά Ωμέγα Λιπαρά Οξέα της Quest περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής που είναι άριστες πηγές ωμέγα 3, 6, 7 και 9 λιπαρών οξέων. Τα ωφέλιμα αυτά λιπαρά οξέα είναι απαραίτητο να λαμβάνονται από τη διατροφή διότι ο οργανισμός δεν μπορεί να τα συνθέσει. Τα ωμέγα 3 στα προϊόντα της Quest προέρχονται από υψηλής καθαρότητας ιχθυέλαια και μουρουνέλαια, που είναι απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, τοξίνες και διοξίνες. Τα ωμέγα 6 προέρχονται αποκλειστικά από φυτικές πηγές, όπως το έλαιο νυχτολούλουδου. Η σειρά ολοκληρώνεται με το Ιπποφαές, το οποίο είναι μια εξαιρετική πηγή ωμέγα 3, 6, 7 και 9 λιπαρών οξέων.

 Omega 3 1000mg

Το Omega 3 1000mg της Quest περιέχει ιχθυέλαιο πλούσιο στα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα EPA και DHA, τα οποία υποστηρίζουν την καλή λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης.

 Cod Liver Oil 1000mg

Το Cod Liver Oil 1000mg της Quest περιέχει μουρουνέλαιο που παρέχει τα ωμέγα 3 EPA και DHA μαζί με βιταμίνες Α και D για την καλή λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης.

 Evening Primrose 1000mg

Το Evening Primrose 1000mg της Quest περιέχει έλαιο νυχτολούλουδου, πλούσιο στο ωμέγα 6 λιπαρό οξύ GLA.

 Super Omega 3-6-9

Το Super Omega 3-6-9 της Quest περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό ελαίων νυχτολούλουδου, μποράντζας και ιχθυελαίου, που προσφέρει μια ισορροπημένη αναλογία σε ωμέγα 3, 6 και 9 λιπαρά οξέα για την υγεία της καρδιάς και γενικότερα του οργανισμού.

 Ιπποφαές 500mg

Το Ιπποφαές 500mg της Quest προσφέρει στον οργανισμό έναν πλούσιο συνδυασμό θρεπτικών συστατικών, όπως ωμέγα 3, 6, 7 και 9 , ιχνοστοιχεία και βιταμίνες που συμβάλλουν στην υγεία του δέρματος, της καρδιάς και του ανοσοποιητικού.

 Bright Start

Το Bright Start της Quest είναι μια άριστη πηγή βιταμίνης D και ωμέγα 3 DHA σε σταγόνες, ειδικά για βρέφη και παιδιά έως 5 ετών. Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών και των δοντιών και το DHA για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου και των ματιών.