Graviola 500mg Vegicaps

Graviola 500mg Vegicaps

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το συμπλήρωμα διατροφής Graviola 500mg Vegicaps της Rio Trading περιέχει σκόνη φρούτων Graviola. Tα φρούτα της Graviola είναι πλούσια σε ακετογενίνες (annonaceous acetogenins).

Η Graviola είναι ένα μικρό αειθαλές δέντρο ύψους 5-6m που φύεται στα δάση του Αμαζονίου και σε άλλα τροπικά μέρη της Αμερικής. Έχει μεγάλα σκούρα πράσινα γυαλιστερά φύλλα και τα βρώσιμα φρούτα της έχουν σχήμα καρδιάς, διάμετρο 15-23cm και χρώμα κιτρινοπράσινο εξωτερικά και λευκό εσωτερικά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Φυτικές κάψουλες με 500mg σκόνης φρούτων Graviola.

Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Το Graviola 500mg Vegicaps είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γν. ΕΟΦ: 19883/21-02-2014.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Τρεις έως έξι κάψουλες την ημέρα πριν από γεύματα, εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από κάποιον ειδικό. Η μέγιστη δόση είναι 10 κάψουλες την ημέρα

Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, σε θερμοκρασία μικρότερη των 25οC. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Δεν προτείνεται σε εγκύους, γυναίκες που θηλάζουν, ανηλίκους και άτομα με χαμηλή πίεση (η Graviola μπορεί να μειώσει την πίεση).

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

Μια κάψουλα παρέχει:

Σκόνη φρούτων Graviola 500mg

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Graviola (Annona muricata) fruit powder, maltodextrin, capsule shell: vegetable cellulose.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Το Graviola 500mg Vegicaps δεν περιέχει συστατικά που προκαλούν αλλεργίες.

Σχετικά προϊόντα

 Graviola Powder

Το Graviola Powder της Rio Trading περιέχει σκόνη φύλλων Graviola, τα οποία είναι πλούσια σε ακετογενίνες.

 Super Detox

Το Super Detox της Rio Trading αποτελεί ένα μοναδικό μίγμα 3 βοτάνων, που είναι το γαϊδουράγκαθο, η αγκινάρα και η τριγωνέλλα.

 Quebra Pedra 500mg Vegicaps

Το Quebra Pedra 500mg Vegicaps της Rio Trading περιέχει εκχύλισμα Quebra Pedra. Σε φυτικές κάψουλες, κατάλληλες για χορτοφάγους και vegans.

 Quebra Pedra Tea

Το Quebra Pedra Tea της Rio Trading περιέχει φακελάκια με Quebra Pedra για την παρασκευή τσαγιού.

 Maca 500mg Vegicaps

Το Maca 500mg Vegicaps της Rio Trading περιέχει ρίζα Maca, η οποία είναι πολύ πλούσια σε αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και άλλα θρεπτικά συστατικά. Σε φυτικές κάψουλες, κατάλληλες για χορτοφάγους και vegans.

 Guarana Buzz Gum

Το Guarana Buzz Gum της Rio Trading περιλαμβάνει τσίχλες με Guarana και μέντα που προσφέρουν ενέργεια και μπορούν να ληφθούν εύκολα, ανά πάσα στιγμή. Είναι ιδανικές για τις εξόδους, τη μελέτη και κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Βρείτε το προϊόν που σας ταιριάζει

ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΑΝΑ ΑΝΑΓΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΓΚΗ