Ultra 2 in 1 Cod Liver Oil

Ultra 2 in 1 Cod Liver Oil

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το συμπλήρωμα διατροφής Ultra 2 in 1 Cod Liver Oil της Vitabiotics είναι μια μοναδική σύνθεση με υψηλής καθαρότητας ωμέγα 3 ιχθυέλαιο και μουρουνέλαιο σε αναλογία 1:1.

Το ιχθυέλαιο και το μουρουνέλαιο είναι πλούσιες πηγές των ωμέγα 3 λιπαρών οξέων EPA και DHA. Τα EPA και DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς (1). Το DHA συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και της φυσιολογικής όρασης (2).

Το Ultra 2 in 1 Cod Liver Oil αποτελεί παράλληλα μια πηγή βιταμινών D και Ε. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες και βοηθάει στην καλύτερη συντήρηση του ιχθυελαίου και του μουρουνέλαιου.

  1. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 250mg ΕΡΑ και DHA.
  2. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 250mg DHA.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Περιέχει ιχθυέλαια και μουρουνέλαιο που έχουν υποστεί την αυστηρή διαδικασία κάθαρσης Opti-Pure™, η οποία περιλαμβάνει τη μοριακή απόσταξη των ιχθυελαίων και έξτρα στάδια φιλτραρίσματος για την επίτευξη μέγιστης καθαρότητας.

Κάθε παρτίδα ελέγχεται διεξοδικά, πιστοποιείται και συμμορφώνεται πλήρως με τους αυστηρούς κανόνες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τους περιβαλλοντικούς ρύπους.

Περιέχει φυσική βιταμίνη E ως συντηρητικό και δεν περιέχει συνθετικά συντηρητικά.

Δεν περιέχει γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι, μαγιά και συνθετικές χρωστικές.

Δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες και ορμόνες.

Δεν γίνονται πειράματα σε ζώα.

Το Ultra 2 in 1 Cod Liver Oil είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γν. ΕΟΦ: 19882/21-02-2014.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Δύο κάψουλες την ημέρα με το κύριο γεύμα μαζί με νερό ή κρύο ρόφημα.

Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, σε θερμοκρασία μικρότερη των 25οC και μακριά από τον ήλιο. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

Δύο κάψουλες παρέχουν:

Ωμέγα-3 Ιχθυέλαιο
Μουρουνέλαιο
Αποδίδουν:
EPA (Eicosapentaenoic Acid)
DHA (Docosahexaenoic Acid)
540mg
540mg

129mg
119mg
Βιταμίνη D (ως D3 48 IU) 1,2μg
Βιταμίνη E 11mg α-ΤΕ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Omega-3 Fish Oil (from Fish), Cod Liver Oil (from Fish), Capsule Shell (Pharmaceutical Grade Gelatin, Glycerin, Orange Flavour), Vitamin E (D-Alpha-Tocopherol), Vitamin D (Cholecalciferol [Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha-Tocopherol]).Allergy Advice: For allergens, see ingredients in bold.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Το Ultra 2 in 1 Cod Liver Oil περιέχει ιχθυέλαιο και μουρουνέλαιο κι επομένως δεν είναι κατάλληλο για άτομα που έχουν αλλεργία στα ψάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σχετικά προϊόντα

 Ultra Red Krill Oil

Το Ultra Red Krill Oil, με λάδι κριλ, είναι μια μοναδική πηγή ωμέγα 3 λιπαρών οξέων που παρασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και καθαρότητας και προσφέρει στον οργανισμό τα οφέλη των ωμέγα 3 χωρίς την επίγευση ψαριού.

 Neurozan

Το Neurozan είναι μια μοναδική σύνθεση βιταμινών και μετάλλων, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών Β που συμβάλλουν στη φυσιολογική νοητική επίδοση και ψυχολογική λειτουργία. Ιδανικό για όσους διαβάζουν, δίνουν εξετάσεις ή χρειάζονται πνευματική διαύγεια.

 Cardioace

Το Cardioace είναι ένας ολοκληρωμένος συνδυασμός θρεπτικών συστατικών για την καρδιά. Περιέχει θειαμίνη (βιταμίνη Β1) που συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς, σκόρδο, ωμέγα 3 και πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

 Wellwoman 50+

Το Wellwoman 50+ είναι μια πλήρης πολυβιταμίνη για γυναίκες άνω των 50 ετών. Αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών που έχει σχεδιαστεί προκειμένου να καλύψει τις διατροφικές απαιτήσεις όλων των γυναικών μετά τα 50.

 Wellman 50+

Το Wellman 50+ είναι μια πλήρης πολυβιταμίνη για άνδρες άνω των 50 ετών. Αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών που έχει σχεδιαστεί προκειμένου να καλύψει τις διατροφικές απαιτήσεις των ώριμων ανδρών.

 Visionace Original

Το Visionace Original είναι ένας μοναδικός συνδυασμός λουτεΐνης, καροτενοειδών, βιταμινών και μετάλλων, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Α και του ψευδαργύρου που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.

Βρείτε το προϊόν που σας ταιριάζει

ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΑΝΑ ΑΝΑΓΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΓΚΗ