Wellbaby Vit D Drops

Wellbaby Vit D Drops

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το συμπλήρωμα διατροφής Wellbaby Vit D Drops της Vitabiotics έχει σχεδιαστεί ειδικά για βρέφη και μωρά και προσφέρει 400IU (10μg) βιταμίνη D ανά δόση του μισού ml.

Ένα μωρό γεννιέται με 300 οστά, τα οποία αναπτύσσονται γρήγορα κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Το Wellbaby Vit D Drops παρέχει βιταμίνη D στη δραστική μορφή της D3 (χοληκαλσιφερόλη), η οποία είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική αύξηση και ανάπτυξη των οστών των παιδιών. Η βιταμίνη D συμβάλλει επιπλέον στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το Wellbaby Vit D Drops έχει σχεδιαστεί από επιστήμονες ειδικά για μωρά και είναι κατάλληλο από την πρώτη ημέρα της ζωής τους. Για την παραγωγή του έχει χρησιμοποιηθεί μόνο βιταμίνη D και ελαιόλαδο. Στη συσκευασία περιέχεται ειδική σύριγγα για την ακριβή μέτρηση της ποσότητας που πρέπει να δοθεί στο μωρό.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη και μωρά.

Κατάλληλο από τη γέννηση.

Περιέχει βιταμίνη D που είναι διαλυμένη σε μια φυσική βάση από ελαιόλαδο.

Εξασφαλίζει ακρίβεια στη δόση με τη χρήση της σύριγγας που περιέχεται στη συσκευασία.

Κάθε συσκευασία περιέχει 60 δόσεις.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Δεν περιέχει λακτόζη, αλάτι, μαγιά, αλκοόλη, συνθετικές χρωστικές, γλυκαντικές ουσίες και συντηρητικά.

Δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες και ορμόνες.

Δεν γίνονται πειράματα σε ζώα.

Το Wellbaby Vit D Drops είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γν. ΕΟΦ: 114748/20-12-2017.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

0,5ml μία φορά την ημέρα. Χρησιμοποιήστε τη σύριγγα που περιέχεται στη συσκευασία.

Οδηγίες για τη χρήση της σύριγγας:

  1. Εισάγετε τη σύριγγα στη φιάλη και κρατήστε την ανάποδα.
  2. Αναρροφήστε 0,5ml προϊόντος όπως σημειώνεται στη σύριγγα.
  3. Χορηγείστε προσεκτικά τις σταγόνες στη γλώσσα του παιδιού.

Ξεπλύνετε και στεγνώστε τη σύριγγα μετά τη χρήση. Μη χρησιμοποιείτε αποστειρωτή ατμού. Βιδώστε καλά το καπάκι. Να χρησιμοποιείται εντός 3 μηνών μετά το άνοιγμα. 

Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, σε θερμοκρασία μικρότερη των 25οC. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Συμβουλευτείτε τον παιδίατρο πριν το δώσετε στο παιδί σας αν του χορηγείτε άλλα προϊόντα με βιταμίνη D.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

0,5ml παρέχουν:

Βιταμίνη D (ως D3 400 IU) 10μg

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Olive oil, Vitamin D3 (Cholecalciferol).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Το Wellbaby Vit D Drops δεν περιέχει συστατικά που προκαλούν αλλεργίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σχετικά προϊόντα

 Osteocare Liquid

Το Osteocare Liquid προσφέρει ασβέστιο, βιταμίνη D και υποστηρικτικά μέταλλα για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Σε υγρή μορφή, κατάλληλη και εύκολη στη λήψη από άτομα όλων των ηλικιών, ακόμα και παιδιά.

 Pregnacare New Mum

Το Pregnacare New Mum είναι μια ολοκληρωμένη σύνθεση θρεπτικών συστατικών για τη διατροφική υποστήριξη της νέας μαμάς. Περιέχει σίδηρο που συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και βιοτίνη που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών και του δέρματος.

 Pregnacare Breast-feeding

Το Pregnacare Breast-feeding είναι ένας ισορροπημένος συνδυασμός βιταμινών, μετάλλων και ωμέγα 3 για τη διατροφική υποστήριξη των γυναικών που θηλάζουν. Μπορεί να ληφθεί για όλη την περίοδο του θηλασμού.

 Feroglobin Liquid

To Feroglobin Liquid, ο “υγρός σίδηρος” της Vitabiotics με γεύση πορτοκάλι και μέλι, συνδυάζει τον σίδηρο με το σύμπλεγμα βιταμινών Β. Ο σίδηρος βοηθά στην παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της ατονίας και της κόπωσης. Ιδανικό για κάθε ηλικία.

 Wellkid Multi-Vitamin

Το Wellkid Multi-Vitamin είναι μια μασώμενη πολυβιταμίνη για παιδιά 4-12 ετών με υπέροχη γεύση φρούτων. Περιέχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό βιταμινών και μετάλλων στις κατάλληλες ποσότητες για τα παιδιά στην ανάπτυξη.

 Wellkid Omega-3

Το Wellkid Omega-3 αποτελεί μια εξαιρετική πηγή ωμέγα 3 λιπαρών οξέων από υψηλής καθαρότητας ιχθυέλαιο. Σε μασώμενες μαλακές κάψουλες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά 4-12 ετών. Με γεύση πορτοκάλι.

Βρείτε το προϊόν που σας ταιριάζει

ΑΝΑ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΑΝΑ ΑΝΑΓΚΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΓΚΗ