Άγχος

Πολλοί άνδρες έχουν έντονο άγχος σε καθημερινή βάση. Το άγχος προκαλεί κόπωση, μειωμένη πνευματική απόδοση, εκνευρισμό, κακή διάθεση, ενώ παράλληλα οδηγεί στην παραγωγή πολλών ελευθέρων ριζών (τοξικές ουσίες) που βλάπτουν το σώμα και μπορεί μακροπρόθεσμα να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες. Η λήψη συμπλέγματος βιταμινών Β συμβάλλει στη μείωση της κούρασης, στην προσφορά ενέργειας και στην καλή ψυχολογία, ενώ η λήψη βιταμίνης C μειώνει τις ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες. Το Lactium μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του στρες, στη χαλάρωση και στην ηρεμία και το μαγνήσιο στη μείωση της σωματικής έντασης.

 CalmBiotix

Το CalmBiotix της Quest είναι ιδανικό για όσους βιώνουν έντονο άγχος ή στρες. Περιέχει Lactium, L-theanine, φιλικά βακτήρια, βιταμίνες Β1, Β2 και μαγνήσιο που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, την ηρεμία και την καλή ψυχολογική λειτουργία.

 Magnesium 300mg & B6

Το Magnesium 300mg & B6 της Quest είναι ένα αναβράζον μαγνήσιο με βιταμίνη Β6 και υπέροχη γεύση πορτοκάλι. Ο συνδυασμός αυτός συμβάλλει στην καλή λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος.

 Mega B Complex

Το Mega B Complex της Quest, με σύμπλεγμα Β και 1000mg βιταμίνη C, είναι μια ενισχυμένη σύνθεση που μπορεί να δώσει μέγιστη υποστήριξη στο νευρικό και το ανοσοποιητικό σύστημα.

 Synergistic Magnesium 150mg

Το Synergistic Magnesium της Quest παρέχει στον οργανισμό την ιδανική ποσότητα μαγνησίου για την καλή λειτουργία των μυών, τη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

 Ashwagandha 500mg Extract

Το Ashwagandha της Quest περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα ρίζας ασβαγκάντα, η οποία σύμφωνα με μελέτες βοηθά στη διαχείριση του στρες και στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας.