Πριν τη σύλληψη

Η λήψη 400μg φυλλικού οξέος προτείνεται σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν. Το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητο για την ομαλή ανάπτυξη του νευρικού σωλήνα του εμβρύου από τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης.

 BioFolic

Το BioFolic της Quest περιέχει 400μg δραστικού, βιοδιαθέσιμου φολικού οξέος στη μορφή του L-methylfolate. Το φολικό οξύ είναι απαραίτητο πριν τη σύλληψη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για την ομαλή ανάπτυξη του νευρικού συστήματος του εμβρύου.

 Folic Acid 400μg

Το Folic Acid της Quest είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την περίοδο της εγκυμοσύνης. Περιέχει φυλλικό οξύ που υποστηρίζει μια ομαλή εγκυμοσύνη και είναι απαραίτητο για τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου.

 Pregnacare Conception

Το Pregnacare Conception είναι ένας εξειδικευμένος συνδυασμός θρεπτικών συστατικών που έχει σχεδιαστεί για γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. Περιέχει 400μg φυλλικό οξύ και ψευδάργυρο, ο οποίος συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή.

 Pregnacare Him & Her Conception

Το Pregnacare Him & Her Conception έχει σχεδιαστεί για ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. Περιλαμβάνει τις ταμπλέτες Pregnacare Conception για τη γυναίκα και τις ταμπλέτες Wellman Conception για τον άνδρα.