Μικροβιακή χλωρίδα

Πολλές γυναίκες έχουν ευαισθησία στις λοιμώξεις. Για παράδειγμα, το καλοκαίρι μπορεί να είναι επιρρεπείς στις ουρολοιμώξεις ή όταν λαμβάνουν αντιβίωση να παθαίνουν συχνά μυκητιάσεις. Τα προβιοτικά και το Cranberry μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να διατηρήσουν μια φυσιολογική μικροβιακή χλωρίδα.

 CranBiotix

Το CranBiotix της Quest περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό τυποποιημένου εκχυλίσματος Cranberry, που αποδίδει υψηλή ποσότητα σε προανθοκυανιδίνες, μαζί με φιλικά βακτήρια που μπορεί να αποτρέψουν την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών.

 ProBiotix Gold

Το ProBiotix Gold της Quest είναι μια ενισχυμένη σύνθεση φιλικών βακτηρίων που βοηθούν στη γρήγορη αναδόμηση της εντερικής και της κολπικής χλωρίδας σε περιόδους που λαμβάνεται ισχυρή αντιβίωση ή όποτε χρειαστεί.

 ProBiotix

Το ProBiotix της Quest παρέχει ένα συνδυασμό φιλικών βακτηρίων που μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της χλωρίδας του εντέρου που διαταράσσεται με τη λήψη αντιβίωσης.

 Cran Mannose Q-Life

Το Cran Mannose Q-Life της Quest είναι ένας μοναδικός συνδυασμός D-μαννόζης, κράνμπερι και κιτρικού καλίου. Προτείνεται σε γυναίκες και άνδρες για τη φροντίδα του ουροποιητικού. Σε φακελάκια με φυσική γεύση κράνμπερι.