Σίδηρος

Πολλές γυναίκες έχουν χαμηλά επίπεδα σιδήρου ή/και φερριτίνης (αποθήκες σιδήρου) και εμφανίζουν συμπτώματα όπως κούραση, αδυναμία, κακή διάθεση ή ακόμα και τριχόπτωση. Στις γυναίκες με χαμηλά επίπεδα σιδήρου προτείνεται η λήψη συμπληρώματος σιδήρου, καθώς και φυλλικού οξέος και βιταμίνης Β12 στην περίπτωση που είναι χαμηλά τα επίπεδα της φερριτίνης. Οι γυναίκες που χάνουν πολύ αίμα στην περίοδο μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη λήψη ενός συμπληρώματος σιδήρου κατά τις ημέρες της περιόδου.

 Synergistic Iron 15mg

Το Synergistic Iron της Quest παρέχει στον οργανισμό σίδηρο και βιταμίνες Β που συμβάλλουν στην απελευθέρωση ενέργειας στον οργανισμό. Κατάλληλο για όσους νιώθουν έντονη κόπωση, γυναίκες κατά την εμμηνόρροια, εγκύους, χορτοφάγους, vegans και σε περιόδους νηστείας.

 Feroglobin Liquid

To Feroglobin Liquid, ο “υγρός σίδηρος” της Vitabiotics με γεύση πορτοκάλι και μέλι, συνδυάζει τον σίδηρο με το σύμπλεγμα βιταμινών Β. Ο σίδηρος βοηθά στην παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της ατονίας και της κόπωσης. Ιδανικό για κάθε ηλικία.

 Feroglobin Capsules

Το Feroglobin Capsules, σε κάψουλες βραδείας αποδέσμευσης, απελευθερώνει σταδιακά την κατάλληλη ποσότητα σιδήρου χωρίς να ενοχλεί το στομάχι. Με υποστηρικτικές βιταμίνες Β για ενέργεια και τόνωση.

 Feroglobin Fizz

Το Feroglobin Fizz είναι ένα αναβράζον συμπλήρωμα σιδήρου που με μία μόνο ταμπλέτα προσφέρει την ιδανική ποσότητα σιδήρου και βιταμίνη C για καλύτερη απορρόφηση. Είναι φιλικό στο στομάχι και έχει υπέροχη γεύση πορτοκάλι.